A Wisj in Blue

 

About Blue Fabrics is ondertussen een gevestigde waarde in stoffenland. Elke maand brengen ze een collectie van 4 stofjes uit, in heel verschillende thema’s maar altijd in dezelfde zalige French Terry.
Die andere gevestigde waarde in blogland, Sofie van Wisj en About Blue lieten hun meesterbreinen samenwerken en dat resulteerde in een prachtige collectie, waarvan ik jullie vandaag een stofje mag voorstellen!

Deze stof heet Home Sky Blue, en is echt in het mooiste heldere blauw dat ik al tegenkwam. Pas op, de andere stoffen zijn ook heel mooi en misschien meer in mijn “safety zone” wat kleuren betreft, maar deze kleur past perfect bij allebei mijn meisjes!

Het plan was eerst een Isa Jurk voor Hanne, maar toen Julie de stof ook leuk bleek te vinden kwam het “twinning” plan boven drijven. Het werd voor Hanne dus een Isa sweater van Bel’Etoile met korte mouw. Door de halsboord toch schuin van draad te knippen komt die even goed mooi plat te liggen. Dat is anders bij mij nog als eens een probleempje als ik halsboorden uit sweater knip. Nu zit er nog meer rek op en kan je het vergelijken met stevige boordstof.

Voor Julie maakte ik Pina I uit de eerste versie van FibreMood. Een simpele rechte rok met leuke split. Snel klaar, leuk resultaat. Meer moet dat voor een tiener niet zijn.

Het was trouwens heel plezant om de meisjes nog eens samen op de foto te hebben. Al zal Julie nooit samen met Hanne buitenkomen in deze outfits :-). Een puber heeft zo haar statements.

De collectie zal verkrijgbaar zijn in tal van stoffenwinkels vanaf 6 juni!

Ben je een stoffenwinkel en wil je deze pareltjes in jouw winkel? De wholesale is al open!!!!