Clara Culotte en een Teddy T-shirt

Het regent nieuwe patronen in blogland, allemaal even hip, tof en mooi! Ik mocht mee de Clara culotte testen, het tweede kooppatroon van WISJ.

Ik moet toegeven dat het wat uit onze comfortzone ligt, zo een culotte. Maar ik kocht een weekje ervoor net de perfecte stof bij de Stoffenkamer. Een iets grovere geweven katoen die de ideale look geeft.

Het patroon valt mooi op maat voor Hanne. Het zit ook erg vlot en simpel in mekaar, maar als dit je eerste broek moest zijn, dan loodst de duidelijke fotohandleiding je er vlotjes door. Het patroon heeft heel veel maten (van 2j tot en met damesmaat L) en ook een shortjes optie.

 

In mijn poging om zo goed als alle kledij van Hanne zelf te maken voor deze lente/zomer naaide ik een Teddy tshirt. Ik had met mijn half metertje stof net genoeg om dit te maken. Ideaal zomergerief en er was nog een strookje over voor een ruffletje. De combinatie van de twee patronen is top!

Het patroon van de Clara Culotte kan je hier kopen!

Het patroon van de Teddy sweater(dress) kan je hier kopen!

3 thoughts on “Clara Culotte en een Teddy T-shirt

  1. Niet alleen de combinatie van de patronen, maar zeker ook jouw interpretatie ervan is top! Die kleuren, die boordstof en die ruffle, zo mooi! Deze outfit zou ik voor mezelf zeker uit de winkelrekken halen.

Comments are closed.