Workshops @ Lotte Martens

Heb jij je ook al eens afgevraagd hoe dat in mekaar zit met die prachtig bedrukte stoffen van Lotte Martens? Mooie bling bling op kousen, elastiek, katoen, tricot, crêpe en ander materiaal?

Wel nu kan je dat helemaal zelf komen doen, bij Lotte in haar atelier zelf dan nog wel! Iedereen verdient eens een gezellig moment voor zichzelf en om stralend buiten te komen. Bij deze workshops ga je gegarandeerd met een mooi resultaat naar huis. Wie wil nu niet een beetje extra bling bling?

 

 

Er zijn verschillende workshops in het aanbod

Je kan kousen naar keuze bedrukken. Er is een heel gamma kwaliteitsvolle (knie)kousen aanwezig waar je uit kan kiezen. Verder kies je uit het breed aanbod van Lotte Martens prints en ga je aan de slag om jouw portie bling bling op de kousen te drukken.
Het is toch geweldig als je net een mooi truitje aan het breien bent, de perfecte stof voor een rokje vond en er kousjes zijn die de outfit net dat tikkeltje extra geven.

 

In een andere workshop kan je een sweater bedrukken met dezelfde gepantenteerde techniek. Kies je eigen kleurtje bling en print, en plaats het op de trui. Ook deze truien krijg je bij de workshop en er zijn verschillende kleurtjes en maten verkrijgbaar, van kinderen tot volwassenen. De truien zijn GOTS-gecertificeerd. Dat past helemaal in het concept van Lotte, waar duurzaamheid en ecologisch werken helemaal voorop staat.

Een derde workshop in het aanbod is een naaiworkshop. Heb je een beetje knipvrees (wat begrijpelijk is bij deze iets prijzigere stoffen) maar wil je toch graag eens aan de slag met de stoffen van Lotte? Dan kan je onder begeleiding komen naaien. Er zijn verschillende opties zoals een babyjasje, een kinderfeestjurk of een bomberjas.

 

Dus wil jij een gezellige moment voor jezelf met de nodige bling bling? Schrijf je dan snel in! Alle verdere info vind je op www.lottemartens.com

 

Dit blogbericht kwam tot stand door een samenwerking met Lotte Martens en mezelf. Ik mocht gaan proef – workshoppen en had eerlijk waar een heerlijke namiddag!