Toni by Fibermood

Ik hield een ongeplande zomerslaap hier op de blog, en op andere social media. Het was hier gewoon druk en de naaigoesting was helemaal weg. Maar kijk, Fibre Mood, een nieuw naaiboekske gaf mee een schop onder mijn kont en ik werd samen met heel veel anderen verliefd op Toni. Fibre Mood is niet alleen een naaimagazine, maar er hangt een hele community rond. Ga zeker eens kijken op de website.


Toni is een oversized kort jurkje. Het naait zich vlot en zit heerlijk! Ik zou er in kunnen wonen en het is nog eens stijlvol ook!


Ik ben niet zo een hipster en moet even wennen aan “oversized”. Ben je net zoals ik, neem dan ook een maatje kleiner dan de maattabel voorschrijft. Ik maakte een S waar ik volgens de maattabel een M zou moeten maken. En ik vind ze echt nog ruim genoeg. Maar ze past mooi aan mijn hals en schouders dus voor mij de ideale maat.

De zalig zachte mooie stof is van Froy & Dind en kocht ik bij de Stoffenkamer.

 

Wil je meer Toni’s en andere pareltjes uit het eerste nummer van Fibre Mood zien? Ga eens feesten bij de linkparty!

4 thoughts on “Toni by Fibermood

Comments are closed.