Een Issie top voor madammen!

Na al die schattige meisjes patroontjes, brengt Sewpony nu ook haar eerste vrouwenpatroon uit! De Issie top kreeg haar volwassenen versie en daar kunnen we alleen maar heel happy mee zijn! Het vrouwenpatroon heeft weer heel veel opties. Je kan een trui maken met verschillende ruffle opties, of een jurk met ook al die ruffle opties. Er is een lange mouw, een 3/4 mouw en een korte mouw beschikbaar. Je kan dus massa’s truien en jurken maken met dit ene patroon!

Ik koos voor de versie met de “over the shoulder ruffle”. Een gezellige herfsttrui in het prachtige bruinig – roze stofje van See You at Six. Wat een mooi ondefinieerbaar kleurtje is me dat… .

De trui is redelijk kort, wat vooral de man des huizes aangenaam vindt. Een volgende versie verleng ik toch enkele centimeters. Ook niet teveel, anders is de pit er wat uit.


Het patroon voor de vrouwen Issie top kan je nu kopen met 10% korting met de code WOMENSISSIE10 bij de Sewpony shop. Het patroon is verkrijgbaar in het Engels en in het Nederlands.
Zin in een twinning projectje? Je kan een bundel kopen met het patroon voor vrouwen en kinderen voor een voordelige prijs!

De komende dagen kan je nog meer Issie inspiratie vinden bij deze geweldige dames!

4 thoughts on “Een Issie top voor madammen!

  1. Mag ik vragen hoe jij de mouwen aanpaste om deze bovenaan “zonder” fronsjes of rimpels te maken?
    ik lig met patroon voor mij maar vind alleen maar mouwpatroon mèt rimpels, met als gevolg teveel stof bovenaan!
    Deze is heel mooi, vooral ook de kleur die je koos!

  2. Heel mooi! En inderdaad net ietsje te kort om comfortabel te zijn lijkt mij (vooral als je iets van de bovenste plank nodig hebt 😉 ) maar echt een heel leuke, zeker in die kleur.

  3. Oh, wat leuk is deze! Het patroontje ligt hier ook al klaar om uitgetest te worden. Maar ik vroeg me af jij bij deze trui boordstof gebruikte? En voor de ruffles? Ik las in het patroon dat french terry voor de ruffles iets te dik is. Of lukt dit wel?

  4. I love this one! Thanks for sharing Katrien. I am actually surprised it looks this short. I thought you must have cropped it. Either way, it looks great!!

Comments are closed.