In de boekskes: De Kilkee playsuit

Een tijdje gelden kreeg ik een mailtje van La Maison Victor. Of ik mee wou doen met een fotoreportage en daarbij 1 van de nieuwe patroontjes in preview wou maken. Uiteraard moeten me ze zoiets geen 2 keer vragen!

Ik mocht de Kilkee playsuit maken. Een los vallende playsuit met een mooie halslijn en prachtige mouwen. Ik koos voor een heel soepelvallende chambray van Veritas. Normaal zitten er zakken in de short, maar ik liet die weg. Verder naaide ik een biesje op de zijnaad. Ik maakte ook 1 maatje kleiner dan mijn gewoonlijke draagmaat. Ik vond de playsuit ander wat te los voor mijn smaak.


Ik vond het een heerlijke dag. We werden professioneel opgemaakt maar mochten toch gewoon helemaal onszelf blijven. De fotoshoot zelf was in Mechelen.

Abonnee’s kregen vandaag hun nummer al in de bus, in de winkel te koop vanaf 21 juni! En daar vind je ook deze topmadammen en hun creaties in terug: v.l.n.r Nicky, Sofie, Miek, Sofie, Ikke, Sylvia 


Alle foto’s zijn van de hand van Joost Joossen!
Dank je wel La Maison Victor!

7 thoughts on “In de boekskes: De Kilkee playsuit

  1. Je bedoelt één maat kleiner dan je confectiemaat, of dan je LMV-matentabel-maat? Dit ziet er eentje voor op mijn maaklijstje uit! (En wat zie je er professioneel uit 🙂 )

    1. Ik maakte 1 maat kleiner dan de maattabel. Ik moest een 38 maken en deed dat. Die was veel te ruim. Dus ik begon opnieuw en maakte een 36.

  2. Oooh wat een leuke kans, lmv mag mij ook altijd mailen 😉.

    Dus je maakte een maatje kleiner dan je anders in lmv zou doen? Deze staat hier zeker op de planning, ideaal zomergerief zo te zien!

Comments are closed.