KaatjeNaaisels is 5!

Oh hemeltje lief, 5 jaar al! Dat is toch niet te doen. De naaipassie begon een half jaar ervoor. Ik zocht een hobby, eentje die ik thuis kon doen wegens veel wisselende shiften. Iets creatief, want dat doe ik graag. Toen botste ik met uiterste toeval op de blog van Ienemiene. Ze blogt al een tijdje niet meer, maar dat is wel de madam waardoor ik begon te naaien, en uiteindelijk ook te bloggen. Een andere reden om te gaan naaien was mijn (veel te dure) passie voor kinderkleding, vooral jurkjes… .

Zijn jullie benieuwd naar mijn allereerste jurkje? Het was er eentje voor Julie, uit de Knippie. Ik begon met als eerste project een jurkje met voering, blinde rits en een plooirok met zakjes. Waar ik nu eigenlijk het liefste gemakkelijkere projectjes maak, was me toen geen uitdaging teveel. Ik moet wel zeggen dat ik er heel veel door leerde op heel korte tijd. Nu deze jurk was er eentje met tranen. U moet weten dat er 6 jaar geleden nog geen StraightGrains of Zonen09 waren die een gedetailleerde uitleg gaven. Er was alleen de Knippie. Kort daarna is dat wel geboomd en daar kunnen we met zen allen alleen maar heel dankbaar voor zijn. De kenners zien ook dat ik geen knipvrees had, ik maakte mijn eerste jurk uit een stofje van Petit Pan van 18 euro/m :-).


Na heel de blog te doorzoeken zijn voor mij dit de jurkjes die me zijn bij gebleven. Van links naar rechts: Thea, Hanne haar jurk voor haar 3de verjaardag, de Fred&Ginger hack, het wolkenjurkje, de bambijurk, een verjaardagsjurk voor Julie en de On Parade jurk. 

Breien doe ik ook graag, en dit zijn toch wel de breiwerkjes waar ik het meest trots op ben: de kerstjurk, de Venus top en de Rufflesweater
Natuurlijk wil ik mijn verjaardag met jullie vieren, want zonder volgers is een blog natuurlijk niks he. Jullie volgen de blog al met bijna 1400, en met nog meer op Facebook en Instagram. Ik kan niet zeggen hoeveel plezier dat me dat doet! Dus voor jullie: 1000x dank je wel!!!!

Ik contacteerde enkele sponsors, die me nauw aan het hart liggen. Ik ga deze week ook uit de doeken doen waarom maar ik wil ze hier al zeker even vermelden: Het Stoffenhuis, StraightGrain, Zonen09, Mon Depot, De Stoffenkamer, La Maison Victor en Bel’Etoile.

Hier op de blog kan je alvast dit hele mooie prijzenpakket winnen:

 • Een totebag gevuld met een tornmesje, biais van Petit Pan, knoopjes, een hanger van Bernina, een coupon stof en een bon van 15 euro, gesponsord door Het Stoffenhuis
 • 1,5m prachtig donkerblauw linnen met een glittertje in, gesponsord door de Stoffenkamer.
 • Het papieren patroon van Ume, gesponsord door StraightGrain
 • Het papieren patroon van de Ally jumpsuit, gesponsord door La Maison Victor
 • 1 meter prachtige stof van No Added Sugar, gesponsord door Mon Depot
 • 2meter stof van mezelf: zijdeachtige damesstof en canvas met veel kleurtjes
 • 1 digitaal patroon naar keuze van KaatjeNaaisels: Tulip, Nena of Vienna

 

Hoe kan je winnen?

 • Volg de blog via Bloglovin
 • Plaats een reactie onder dit bericht

De wedstrijd loopt tot en met 6 april. Dubbele reacties worden niet mee geteld.

Ook op Instagram en op Facebook kan je meedoen voor leuke prijzen!

 

112 thoughts on “KaatjeNaaisels is 5!

 1. Gefeliciteerd! En Wat heb je toch een leuke dingen gemaakt! Ik doe graag mee aan de winactie:)

 2. van harte gefeliciteerd,wat.maak jij toch mooie kleding,ik heb al veel opgestoken van u,waarvoor hartelijk dank

 3. Vijf jaar Kaatjenaaisels! Van harte gefeliciteerd!! Een nooit opdrogende bron van inspiratie! Het was een leuk weerzien met jouw favoriete jurkjes, waarvan sommige mogelijks licht gekopieerd werden😊

 4. Gefeliciteerd, Katrien! Echt een mooie verwezenlijking waarover je alle positieve reacties dubbel en dik verdiende!

 5. Proficiat met je blogverjaardag.die breisels , wow, waar haal je het geduld vandaan. Ik ben al 3 jaar aan dezelfde sjaal bezig en het einde is nog niet in zicht. Bedankt voor je eeuwige bron van inspiratie en je mooie patroontjes.

 6. Proficiat ! Dank zij jou heb ik al heel wat inspiratie opgedaan.
  Nog vele jaren met je prachtige creaties.

 7. Proficiat met je 5de verjaardag! Ik volg je blog graag, je maakt altijd van die mooie jurkjes! Ik hoop dat je nog lang verder blogt!

 8. Ik volg je blog al een tijdje en vind hem geweldig, zo veel inspiratie vind ik in je creaties. Daarom verzamel ik ook mooie stofjes voor creatieve resultaten voor mijn kleindochtertje

 9. Een heel dikke proficiat !!!! bij mij zijn de naaikriebels ook ergens rond die tijd geboren (mei 2012 …)
  Ik hoop dat ik nog heel veel leuke blogberichten mag lezen in de toekomst van je…
  Succes !!

 10. Dikke proficiat met je blogverjaardag! Altijd leuk om hier te komen kijken 🙂

 11. Wow 5 jaar! Ik volgde al maar blijf dat ook de komende jaren graag doen 😉 die blauwe trui met de ruffle vind ik trouwens een van de mooiste creaties die ik in Blogland al zag passeren 🙂

 12. Proficiat met je blogverjaardag !! Je blijft ons steeds weer verbazen met prachtige creaties, doe zo verder !!

 13. Proficiat met je 5de verjaatdag! Ik begon 3 jaar geleden met naaien. Wel wat voorzichtiger dan jij met een simpel alijn rokje 🙂. Toen ontdekte ik ook een schat aan inspiratie op het internet. Doe zo verder!!

 14. Proficiat met jouw blogverjaardag!
  Nog maar 5 jaar bezig met bloggen en je verkoopt ondertussen je eigen patroontjes. Als dat geen sjiek parcours is. Je weet duidelijk van aanpakken!

 15. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Altijd weer wordt ik geïnspireerd door wat voor moois jij maakt! Ga vooral zo door!

 16. Stuk voor stuk prachtige naaisels en breisels! <3 Ik kijk en lees steeds graag mee op jouw blog. Een bron van inspiratie! Een hele dikke proficiat met die 5 blogjaren! Op naar de volgende 5! Ik waag ook hier graag mijn kans 🙂

 17. Wat jij allemaal al gepresteerd hebt in die vijf jaar. Chapeau. Je blog berichten doen me telkens weer verstomd staan.

 18. Gefeliciteerd!
  Ik herinner me de periode met een paar ‘toonaangevende’ blogs waarvoor ik mij achter de pc zette… (en slechts enkele webshops). Vervolgens boomden de naaiblogs en verloor ik het overzicht zo’n beetje. Bij jou kom ik echter heel graag kijken en lezen, zoveel inspiratie! Keep on going!

  1. Idem hier hoor. Ik lees nog steeds degenen die ik in het begin las, ik raakte ook niet verder. Maar fijn dat ik er bij mag horen!

 19. Hola, wat een leuke cadeautjes. Ik doe heel graag mee. Een dikke proficiat met 5 jaar bloggen, ik blijf een trouwe volger.

 20. Wow, een dikke bravo! Vooral die breiwerkjes steken mijn ogen uit… Laat mij maar naaien, dat kan ik veel beter… Daarom doe ik ook graag mee met je verjaardagstombola 😉

 21. Proficiat met je vijfde blogverjaardag. Ik dacht altijd dat je al veel langer naaide. Knappe collectie kleertjes naaide je bij elkaar!

 22. Oh ja, de bambi jurk is nog steeds waar ik aan denk bij KaatjeNaaisels! Dus terechte keuze 😉 Gefeliciteerd ook, met 5 jaar prestaties.

  Ik loot graag mee! Ik hoop dat mijn gezondheid naaien en bloggenover een tijdje weer toelaat 🙂

 23. Proficiat, ik ben altijd vol bewondering voor je fijne maaksels en superproductieve blog!

 24. Proficiat! Je hebt me al vaak geïnspireerd bij mijn naaisels en breisels. Ik hoop je nog heel lang te kunnen lezen.

 25. proficiat!! Al zoveel to do jurkjes gezien van jouw <3
  Ooit als ik eens heel veel tijd heb komt het er wel eens van! Geniet van de verjaardag en hopelijk nog vele jaren met mooie resultaten als gevolg.

 26. Proficiat met je blog-verjaardag. Ik kom hier regelmatig (en met plezier) lezen.
  Er zijn al heeeel mooie creaties gepasseerd.
  The give-away ziet er fantastisch uit. Dus duimen voor mezelf!

 27. Gefeliciteerd!! Je Blog is voor mij inspiratiebron en de Simple dress wordt nog vaak gemaakt.

 28. Dat je kon kiezen! Zoveel moois ❤️ Dat giletje van madelinetosh garen is ook echt super hoor! En die F&G hack inderdaad. Is nog niet omdat ik die patronen ook eens probeer dat mijn resultaten ook zo mooi zijn! Proficiat Katrien

 29. hieperdepiep hoera! Ook mijn ‘kleine’ meid werd intussen 5. Wat vliegt de tijd 🙂

 30. Echt verbazend hoe snel jij een perfecte naaister werd. Duidelijk sprake van een talentje!
  Proficiat met je 5de blogverjaardag!!!

 31. Hierperdepiep hoera! Gelukkige blogverjaardag! De komende vijf jaar kom ik met evenveel plezier weer lezen, hoor 😊

 32. Dikke proficiat met die vijfde verjaardag! Ik volg en lees hier heel graag, je bent een grote inspiratiebron. Blijf dus nog maar lang doorgaan.

 33. Proficiat , ik kom altijd kijken op je blog voor inspiratie en je super leuke creaties.

 34. Proficiat, altijd super leuke creaties op je blog . Ik kom graag piepen voor inspiratie.

 35. Hiep hiep hoera! Proficiat met je 5 jarig jubileum! Dat er nog heel veel jaren en vele creaties mogen bijkomen. Door jou creaties te zien heb ik ook zin gekregen om met katoen te gaan werken. De angst overwinnen 😉. Er zullen deze zomer alvast meer katoenen kleedjes in mijn dochter haar kast hangen. Bedankt voor de inspiratie!

 36. Amaai dikke proficiat met verjaardag van je blog maar ook-zeker en vast ook- met je naaisels. Knap!

 37. wauw Proficiat! 5 jaar!!!
  Mijn Eigen blog is een beetje stilgevallen, maar ik deed het ook een hele tijd.

 38. Gefeliciteerd! Ik volg je blog en insta nu al een tijd en je maakt echt prachtige creaties!
  En ik doe uiteraard een gooi voor deze prachtige prijzen😍!
  Groetjes Eline

 39. Proficiat,al vijf jaar! Ik hoop dat je er nog vele vele jaren aanbreit 😉 zoveel moois, zoveel inspiratie 😍😍😍 telkens een plezier om hier te komen lezen. Doe zo voort!

 40. Man man man! Wat een eerste project en dan meteen ook zo geslaagd!
  Ik ben blij dat ik je blog heb gevonden. Ik haal mijn inspiratie op blogs zoals die van jou!
  Hopelijk nog vele jaren erbij.💟💖💗

 41. Gefeliciteerd! Ik volg je blog al een tijdje; zeker nu ik een dochter heb, geeft me dat veel inspiratie. Je moedigt mij aan om net een stapje verder te gaan dan ik zelf zou durven en het breien heb ik ook weer opgepakt nadat ik een prachtige trui op jouw blog zag. Ga zo door!

 42. Knap! Doe er maar vele jaren bij! Ik volg hief al een tijdje. Knappe dingen al gezien.

 43. Een dikke proficiat! Ik volg je al een tijdje, ik zal je eerste post ook eens moeten lezen, want wat een mooie jurkjes. Ik doe graag mee aan de give away.

 44. Proficiat met je blogverjaardag. Ik doe graag mee met de wedstrijd. En hopelijk blijf je me nog lang inspireren met je maaksels!!

 45. Hey Katrien, steeds weer kijk ik met bewondering naar je prachtige creaties. Stuk voor stuk altijd perfect afgewerkt, en vooral zo mooi, met net dat tikje extra ! Stiekem soms ook een beetje jaloers, ik naai dolgraag, maar heb er niet veel tijd voor en ben dan ooo, nog eens een trage naaister ! Maar wel altijd geïnspireerd door al dat moois op je IG en blog. Hopelijk kunnen we er nog lang van genieten !

 46. Dikke proficiat met de jubilee! Altijd in volle bewondering voor veelnaaiers en -bkoggers. Naaien lukt hier tegenwoordig niet, maar dromen bij anderen daarentegen 😉 Maar hiermee zou ik wel eens terug in gang kunnen schieten, zoveel moois verdient genaaid/geblogt te worden! Ik volg via blogger, ik gok dat dat ook telt…

 47. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen want ik kom hier altijd graag inspiratie opdoen.

 48. Hoera voor die vijf inspirerende jaren, hopelijk volgen er nog velen!
  Jij weet me telkens te verbazen met prachtige stuks!

 49. proficiat met je blog. Ik haalde reeds inspiratie uit je creaties, meerbepaald de rufflesweater die véél mooier is met de ruffles dan met de flosjes garen uit de LMV!

 50. Proficiat met je 5e verjaardag! En dat we nog lang plezier van je blog mogen hebben 🙂

 51. Dikke proficiat! Bijna 2 jaar aan het naaien en mijn opgeslagen pins en Instagrams zijn al ontelbaar. Ook jouw creaties worden hier regelmatig als inspiratie gebruikt. Doe zo voort maar blijf er vooral zelf van genieten!

 52. Wauw, 5 jaar! Een superdikke proficiat! Doe er nog maar een heel aantal jaren bij, ik kom hier graag lezen en kijken.

 53. Volgens mij besta ik zo nu ongeveer ook vijf jaar (de blog dan, de flickr is er al veel langer), ik zou het eens moeten nakijken. Hieperdepiep!

 54. Volgens mij besta ik ongeveer nu ook een jaar of vijf (de blog dan, de flickr is al veel ouder), ik zou eens moeten kijken. Hieperdepiep!

 55. Super wat je allemaal doet! Mooie tijdloze werkjes, ik doe er inspiratie op voor mijn dochter van 7! Dussss, nieuwe stofjes zijn altijd welkom!
  Laat ons vooral nog meer genieten van je nieuwe creaties!🤗

 56. Proficiat met je 5e blog-verjaardag! Naaiblogs zorgen bij mij steeds voor instant naaikriebels!

 57. Fijn zeg! Ik heb je blog nog niet zo lang geleden gevonden en kijk uit naar het vervolg.
  Ik ben nieuw in de blogwereld maar niet in de naaiwereld. Neem bij mij ook maar eens een kijkje.

 58. Een dikke proficiat met je vijfjarige blogverjaardag, je tovert altijd pareltjes tevoorschijn.
  Ik doe uiteraard heel graag mee

 59. Oh zo leuk, Dikke proficiat met je 5 jaar blog! Ik volg je graag en werk ook graag met je patroontjes (simple dress en Tulip en Vienna). Heel graag waag ik dus ook mijn kans want er kan hier nog heel wat genaaid worden!

 60. Proficiat, doe alsjeblieft nog zeker 5 jaar erbij! Jouw blog is super inspirerend!

 61. Proficiat met je 5de blogverjaardag!!! En wat een leuke jurkjes maak je,vaak inspiratie opgedaan hoor. Xxx

 62. Een hele dikke proficiat met je 5de verjaardag! Ik wil zoooo graag meedingen voor de prijsjes.

 63. Gefeliciteerd! Ik geniet elke keer weer van je posts. Je stofkeuze vind ik vooral heel tof!
  Bedankt voor alle inspiratie!

 64. Waw Katrien , dikke proficiat met je blogverjaardag ! Je blijft een van mijn grootste inspiratie bronnen ! En hoe blij ben ik niet dat het gebreide turkoize topje nu in mijn bezit is 😍! Dikke proficiat !

 65. Gefeliciteerd! Wat een reeks prachtige jurken en patroontjes! Zo schattig ook, de foto’s van je nog 3jarige dochtertje.

 66. Ik volg je al een tijdje en ben altijd benieuwd welk kleedje er nu weer op de blog gaat verschijnen. Ik heb nl een kleindochter van ongeveer dezelfde leeftijd als jouw dochter en daar naai ik best wel veel voor. Zodoende…
  blijf maar jurkjes maken voorlopig dan blijf ik volgen en benieuwd zijn. Afgesproken? 😀

 67. Proficiat! Al 5 jaar, de tijd gaat snel. 5 jaar geleden werd ik ook door de naaimicrobe gebeten maar bloggen is niets voor mij. Ik lees liever die van jou (of van andere dames)!

 68. Hiep hiep hiep hoera! Ik hoop dat je er nog 5 keer 5 jaar bij mag doen, want als ik even een naaidipje heb dan kom ik graag hier kijken om inspiratie op te doen. Super jaloers ben ik op je prachtige breisels!

 69. Dikke proficiat! Wat een prachtige dingen heb je al gemaakt, heerlijk om te zien.
  En ja, ik maak graag een kans om iets te winnen, dankjewel, Martine

 70. Waauw, gefeliciteerd! Wat heerlijk om op terug te kijken en wat zijn die kledingstukken ook gegroeid in die vijf jaar!;-)
  geniet van de mooie terugblik!

 71. Van harte gefeliciteerd met dit creatieve jubileum! Ik ben fan van je prachtige creaties en mooie foto’s.

 72. Van harte gefeliciteerd, 5 jaar is een geweldige mijlpaal!
  Wat leuk om je eigen favorieten zo op een rijtje te zien

  Op naar nog vele jaren meer inspiratie 🙂 ♥️

 73. Proficiat met je vijfde verjaardag!! Ik doe heel graag mee met deze wedstrijd, al is het omdat jouw blog een van die was die mij over de drempel trok om er zelf aan te beginnen 😉 !

Comments are closed.