Blogvriendinnen

Dat Isabel en ik vriendinnen zijn, dat zal ondertussen ook geen geheim meer zijn. Al sinds ons eerste Sew Naaiz weekend was ze mijn buurvrouw aan de rechterkant en dat klikte. Sinds we voor ons Vienna patroontje samen met onze dochters op stap gingen, noemen zij zichzelf ook vriendinnen.


Vandaag komt de lieve Sterre bij ons op logement. Ik maakte de Isa sweaterjurk al voor Hanne en Isabel maakte een bijpassende voor Sterre. GEWELDIG vinden ze dat zelf! (U kan er zich het gegiechel al bij voorstellen denk ik).


Nu het nieuwe See you at Six geweld ons bestormd, was het dus tijd om nog eentje van de voorlaatste collectie te gebruiken. Wat mij betreft een van de mooiste van heel het SYAS gebeuren.


Je kan vandaag nog mee doen met de GIVE – AWAY voor de 5 de verjaardag van de blog, klik HIER.

7 thoughts on “Blogvriendinnen

  1. Zalig hé, zo een vriendin over te houden aan een naaiweekend, dat ken ik maar al te goed. En dan is het eens zo leuk als die kinderen ook nog overeen komen

  2. Leuke foto’s! En geweldig dat je zo’n mooie vriendschap overhield aan een naaiweekend. Groetjes van je eerste linkerbuurvrouw 🙂

  3. Ondanks dat je dit jaar de linkse buurvrouw was, zijn jullie een prachtig stel madammen! En die twee mini’s die doen niet onder precies!

Comments are closed.