Ume

De Straight Grain groupie in mij maakt altijd een vreugdedansje als ik merk dat er een nieuw patroontje van haar aan zit te komen. Deze keer wist ik dat al heel lang, want mijn lieve vriendin Marie-Paule werkte met haar samen om een ideetje van haar om te zetten in een Straight Grain patroontje: Ume. Het wachten duurde dus lang deze keer, maar ziet eens wat een pareltje weer!!!

Een hemdjurkje deze keer, met ook weer veel opties deze keer. Ik koos voor de jurk met de rimpelrok en polosluiting in een streepjes linnen van de Stoffenkamer.

Zoals gewoonlijk krijgt u een heel duidelijke uitleg met tekeningen, en bij de moeilijke stappen is er ook een video.

Want een hemdjurkje heeft toch wel wat stappen die wat lastiger zijn als een gewone jurk. Maar allemaal goed te doen met deze handleiding.

Zoals altijd zijn de mouwen verwisselbaar met de andere Straight Grain patroontjes.

Ume is nu al te verkrijgen op PDF, en snel ook op papier.

7 thoughts on “Ume

  1. StraightGrain groupie, geweldig gevonden ! Reken mij er ook maar bij ! Ik ben ondertussen vol ongeduld op de papieren versie aan het wachten.

Comments are closed.