Mix en Match: Tinny & Feliz

Mijn kleine ondeugd kreeg een nieuw kapsel. Er ging maar liefst 30cm vanaf met veel pijn in mama haar hart. Ze ziet er voor mij direct een stukje ouder uit. Volgens Julie ook slimmer, maar lijkt dat alleen maar zo ;-). U kan zich de ruzie die daar op volgde waarschijnlijk wel voorstellen…

Maar goed, op naaiweekend in februari maakte ik een match tussen Tinny en Feliz. Het is bijna helemaal Tinny maar ik nam weer de aangeknipte mouwtjes van Feliz over.

 

Bij Veritas kocht ik van die opstrijk veren om het jurkje nog iets extra te geven.

Het wondermooie stofje is wederom van double gauze van Nani Iro. Ik kocht het in de solden bij Bellelien. Zo super zacht, ik kan het blijven zeggen… .

Ik zoomde mijn rokdeel niet om, maar gebruikte de veel te schone zelfkant.

Dat oranje rond haar mond is trouwens de tomatensoep van vanmiddag die er niet afgaat. Het leven zoals het is zeker.

7 thoughts on “Mix en Match: Tinny & Feliz

  1. Ik vind het haar eigenlijk wel staat, dit korter kapsel :). Ik kijk altijd met wat afgunst naar die lange lokken, het haar van dochterlief groeit hier quasi niet – als er hier 30cm af gaat staat er niets meer op denk ik.
    Anyway, mooie jurk, grote fan!

  2. Echt een pareltje! En ja, ze staat heel mooi met haar nieuwe kapseltje!
    Ook bij de oudste dochter moest er een aantal weken zo’n eind af … en ook de mama had het kleinste hartje …

  3. eigenlijk vind ik ze er in combinatie met dit jurkje niet zoveel ouder uitzien dus die combinatie mag je houden als je ze als schattig meisje wilt 😉
    maar het is dan ook een heel leuk jurkje!

Comments are closed.