Colorblock Fons

Tegenwoordig verschijnt er overal van die reclame. Als ge durft een truike te bekijken in een of andere webshop, staat heel uwe facebook en IG vol met truikes. Ik stoor me daar niet al te hard aan, en soms brengt het ook een tof ideeke op.


Zo wordt ik tegenwoordig gespamd door La Redoute, met toch wel een toffe trui. Niks wat ne mens niet zelf kan, dacht ik zo. Ik nam het patroontje van de Fons sweater, en verknipte die. De stofjes van See You at Six passen altijd bij mekaar, dus daar kunt ge niet echt de mist mee ingaan. Ik voegde enkel nog witte french terry toe.

Het rokje maakte ik op naaiweekend. Het is mooie tetra stof van bij Bellelien.

En zo zit er alweer veel te veel in de lente/zomerkast van Hanne en heb ik het gevoel dat ik nog niet eens begonnen ben met naaien voor de zomer ;-).

8 thoughts on “Colorblock Fons

 1. Supertof, én hip! En hahaha: dat van die volle kleerkast: ik was het nét aan het denken dat Hanne toch wel meer dan keuze te over heeft 😀 Goed bezig, mama!

 2. Hmm, ik dacht dat ik hier al gereageerd had, maar niet precies?
  Precies uit een boekske, Katrien! 🙂
  Ze staat er heel mooi mee, plaatje is af!

 3. Die trui van la Redoute springt ook steeds in mijn ogen, ik denk dan net hetzelfde, zoiets kan je inderdaad zelf ook 🙂
  Prachtige outfit!

 4. Grappig! Ik had net dezelfde reclame en dezelfde trui gepind om na te maken!
  Binnenkort nog meer van dat op mijn blog 😉

  Great minds think alike, zeggen ze 😉

  Zeer geslaagde combinatie!

Comments are closed.