Cartwheel wrap dress

Instagram is tegenwoordig mijn grootste inspiratiebron. Ik kom daar vanalles tegen en probeer dat ergens in mijn hoofd op te slaan. Zo kwam het nieuwe patroontje van Oliver+S, de cartwheel dress langs in mijn feed en was ik toch een beetje benieuwd hoe die dan in mekaar zat.

Dit is een wikkeljurk, die echt goed in mekaar steekt. Je kan er voor kiezen om de strik van voor te binden, of (maar dan moet je de jurk anders in mekaar naaien) om ze vanachter te binden. Het ontwerp is simpel maar geniaal. De prijs van zo een digitaal patroon vind ik persoonlijk wel wat aan de ruime kant. Ik vind het ook zo jammer dat ze die mooie retro – mannetjes niet meer gebruikt op de cover van het patroon.

Wat je krijgt is een inderdaad simpele jurk met een tof accent. Ik vind dat de rok heel mooi valt.


Het stofje is een zeer gegeerd exemplaar van bij Mon Depot, uit de collectie van Rita co Rita. Ik ben heel blij dat ik het kon krijgen, want het was heel snel uitverkocht.

5 thoughts on “Cartwheel wrap dress

  1. Would like to know where to get the striped fabric. Or the manufactures name.
    Thanks

  2. We’d love to feature a photo of this dress on the Oliver + S blog (linking to you of course), may we have your permission to do so? Please let me know, thanks!

  3. Jij bent nogal op naai-drive tegenwoordig! En net als de vorige dagen kan ik niet anders schrijven dan “deze zou ik zò voor mezelf kopen”. Eenvoud siert. Toppertje, alweer.

Comments are closed.