Blossom Bomber

Ik maakte in September 2017 dit Bomber jasje tijdens een naaiweekend met “De vriendinnen van Hugo”. Ik gebruikte het Blossom patroontje uit La Maison Victor. Ik droeg het al heel veel deze herfst en winter. De 5kg extra emo – eten die ik sindsdien meedraag, maken dat ik weinig zin heb in foto’s van mezelf. Maar goed, het vestje is wel tof en mag dus ook op de foto.

Ik kocht de stof op een verkoop van de “Fabric Sales” in Rotselaar een 2 tal jaar terug. Heel zacht vanbinnen, met goud aan de buitenkant. Helemaal mijn ding dus!

Ik gebruikte boorden van Veritas om af te werken. Ik voerde het vestje niet, ik draag het eerder zoals ik een cardigan zou dragen.


Er volgt hier zeker nog zelfgenaaide kledij voor mezelf, maar eerst die 5 kg eens aanpakken…

9 thoughts on “Blossom Bomber

  1. Die bomber is prachtig en staat je heel mooi!!

    Of je al dan niet 5kg teveel weegt, geen idee, je ziet er goed uit, maar ik hoop dat wat erachter het emo-eten zit aangepakt kan worden zodat jij je ook gewoon weer beter in je vel voelt!

  2. Chique vestje! En op de foto’s zie ik nergens vijf kilo te veel, maar jij kijkt natuurlijk helemaal anders naar jezelf. Ik vind het een mooi geheel, een toppertje dus!

  3. Oh waw, helemaal mijn ding!Dit jasje staat je geweldig goed!
    En jammer genoeg ook mijn ding van die kilo’s 😫… Sinds gisteren ga ik het gevecht aan… En dan durf ik misschien nog eens op de foto…

  4. En waar zouden die kilo’s dan zitten ? Ik zie ze niet ! Ik weeg er zelf wel wat te weinig, en geloof me dat is ook niet leuk hoor ! Prachtige bomber trouwens 💕

  5. Ah katrien! Ik dacht al dat die bekend voorkwam! Topper! En die kilo’s vallen niet op hoor, dus laat dat selfish sewing niet in de weg staan!

Comments are closed.