Nieuw bij Mon Depot: No Added Sugar

Zet morgen om 20u uw alarm, want vanaf dan zullen er weer prachtige stofjes te koop zijn bij Mon Depot. Deze keer van het kinderkledingmerk “No Added Sugar”.

Er zijn massa’s stoffen: katoen, satijnkatoen, zijde,jaquard en ook deze prachtige geweven stof met lurex. Het is een stofje met de dikte van katoen, maar het uitzicht van een jaquard. Mooi soepel en ideaal jurkengerief.

Ik verbouwde voor de verandering nog maar eens een Tinny. Ik nam de aangeknipte mouwtjes van Feliz en legde daar het lijfje van een Tinny op. Hier maakte ik een boord aan vast die dicht geknoopt wordt van voor met eens strikje. De rok maakte ik vast aan de voeringstof van het lijfje. Zo lijkt het of het bovenstukje en het rokdeel los van mekaar zitten en je een bloesje en rokje apart hebt. Een beetje gezichtsbedrog, maar wel een leuk effect. Ik knipte de rok ook loodrecht op de zelfkant, zodat ik wat kon spelen met de lijnen.

 


Een rits was wat lastiger te integreren in het geheel, dus ik ging voor een splitje met een haakje. Eerlijk is eerlijk, het is een beetje wringen om de jurk aan te krijgen, dus ik ga de split nog wat dieper maken.

 

De stof reflecteert het (zon)licht prachtig, en is een plezier om mee te naaien!


De stof is te koop vanaf morgen, woensdag 21 februari vanaf 20u, bij Mon Depot.

9 thoughts on “Nieuw bij Mon Depot: No Added Sugar

Comments are closed.