Gezichtsbedrog

Naaiweekenden, die zijn altijd goed voor het blogverkeer hier ;-).  Twee dagen en lange avonden ongestoord naaien, dat is keigoed voor mijn productiviteit. Ik ging deze keer voluit voor lente!

 

Deze outfit is een jurk. Al lijkt het een rokje met een t-shirtje. Ik zag dit soort jurkjes al in de winkel en ben grote fan!

 

Ik tekende een t – shirtje over met een aangeknipt mouwtje dat hier in de kast ligt. Ik verkorte dat wat en naaide er een mooie elastiek op. Daar rimpelde ik 2x een stofbreedte katoen aan. Lekker makkelijk en meteen al Hanne haar lievelingsjurkje uit haar recente collectie!

Het stofje voor het shirtje is er eentje van Scapa, je kan dat kopen bij Mon Depot. Er zit een gouden draadje in, en de binnenkant is super zacht.

 

 

Het elastiek komt van een rommelwinkel uit Nederland. Zoeken is daar de boodschap, maar er zijn schatten te vinden. De stof van het rokje is van Atelier Brunette en komt van Bellelien.

Hanne heeft nogal een groot hoofd, en ik riskeer geen boorden meer als die niet uit boordstof zijn. Dus deed ik biaisgewijs een boord en een splitje.


Ze was in form, en helemaal gelukkig met haar jurk!

5 thoughts on “Gezichtsbedrog

  1. Supermooi! Ik heb hetzelfde stofje van Atelier Brunette klaar liggen voor een jurkje voor kleindochter Lien. Mss doe ik je wel na?!

Comments are closed.