STORIES WITHOUT ENDINGS…

Dat Lotte Martens een straffe madam is, staat buiten elke twijfel. Zagen jullie het nieuws al deze week? Het is een madam die KEIHARD werkt en dat mocht ik live aanschouwen deze zomer, tijdens een bezoek aan haar atelier. Ik was zwaar onder de indruk. ELKE stof die jullie in de winkels vinden, gaat persoonlijk door de handen van deze dame. Ik had een druk atelier verwacht, maar niets is minder waar. Lotte drukt al haar stoffen gewoon zelf. Test op voorhand of de inkt wel “pakt” op een bepaalde stof, of ze gewassen kan worden en probeert in te spelen op aankomende trends. Ze krijgt ondersteuning van haar familie en de lieve Eva. Ze heeft dan nog eens 3 kleine kindjes en een huishouden.  Topvrouw, niet?

De wintercollectie ligt in de winkels en ik mag jullie een prachtig stofje showen, dat deel is van de vaste collectie maar zo goed bij die wintercollectie past dat het nog eens wat aandacht verdient.


Ik kreeg een prachtig paneel “Pretoria Scuba” met koperen print. Helemaal blij was ik toen Eva met het pakje gaf op naaiweekend. Mijn eerste plan was iets voor Julie, maar terwijl ze op de naaitafel lag te blinken, besloot ik toch dat deze voor mij zou blijven.
Ik gebruikte het paneel in de lange richting en kreeg er zo het voorpand en 1 mouw van de Rosa jurk uit LMV uit. Voor de achterkant en de tweede mouw gebruikte ik nog eens 75cm bijpassende effen scuba.


Deze jurk schreeuwt “FEEST” en ik vond de perfecte locatie op mijn tweede naaiweekend van de maand. Ik nam de jurk mee, want ik had daar enkele fotografes ter beschikking om de jurk mooi in beeld te brengen in een prachtig decor. Mijn lieve vriendin Isabel maakte de foto’s.


 

Stories without Endings… , lieve Lotte ik hoop dat jouw verhaal echt nog heel lang mag doorgaan…

Stof kopen? Op de website van Lotte Martens vind je al de winkels die haar stoffen verkopen.

 

Ik kreeg deze stof van Lotte Martens. Ik ben er oprecht heel enthousiast over en schrijf daarom ook dit blogbericht. 

 

9 thoughts on “STORIES WITHOUT ENDINGS…

  1. Wat een mooie jurk in een prachtige stof!!

    Ik heb al vaak geaaid over de stofjes van Lotte Martens, maar het zijn van die stofjes waar ik simpelweg niet in durf knippen… ooit misschien..

  2. Volledig terecht dat je deze voor jezelf claimde: het resultaat is wauw, en zo gaat het verhaal veel langer mee!

Comments are closed.