Laure en de kat

Op naaiweekend 2 maakte ik nog eens een Laure  van StraightGrain in een prachtig stofje van Atelier Brunette (gekocht bij Bellelien). Eentje met een strikje.

 

Voor de rok deed ik een beetje speciaal. Het stofje is dunnetjes, en in plaats van te voeren maakte ik een dubbel rokje. Een tikkeltje specialer, hoewel Laure echt een heel mooie jurk is.

Ik maakte ze bewust zonder mouwtjes, omdat Hanne altijd een vestje over haar jurkjes draag en het nog al snel warm heeft. In de zomer zou ik er zeker kapmouwtjes aan maken voor wat meer pit.

 

Ik mocht voor Petit a Petit & Family hun nieuwste patroontje testen, namelijk de Urban Jungle Dolls. Ik maakte de kat, maar er zijn massa’s opties. Je kan kiezen uit 5 “crews” met telkens 3 opties of je kan de hele bundel kopen en dan heb je patroontjes voor 15 poppen. In het pakket zitten ook een shirt en broekje zodat de pop aangekleed kan worden. Ik maakte aan het shirtje een rimpelrokje, zodat de kat classy voor de dag komt! Je kan het patroon trouwens nog met korting kopen tot en met morgen!

Er komen nog kleertjes aan, die we nu aan het testen zijn!

 

En hoe overleven jullie de winterse dagen zowat?

8 thoughts on “Laure en de kat

  1. Ik heb de Laure hier liggen en ga er binnenkort ook mee aan de slag. Ik ben absoluut fan van het strikje!!
    Mooie jurk en super leuke knuffel… Misschien dat ik die ook wel op mijn planning zet.

  2. Zo schoon weeral! Al vaak getwijfeld om het patroon te kopen, maar denk nog steeds dat m’n dochter er niet zo fantastisch mee zou staan…

    1. Het heeft leuke kraagjes die ook op de andere StraightGrain patronen passen. Daarvoor alleen al zou ik he patroon kopen 😉

Comments are closed.