Een boek dat doet wat het belooft: Stof voor Durf het Zelvers 3

Een nieuwe SVDZ is er! Ik geef toe dat ik voor de lancering toch een beetje twijfelde of ik het wel zou kopen. Ik heb veel ongebruikte naaiboeken en was niet van plan om er nog eentje aan dat lijstje toe te voegen. Uiteindelijk kocht ik het toch, gewoon omdat mijn neurotische brein niet SVDZ1 & 2 in het rek kan hebben staan als er nog een nummer 3 bestaat. Maar ik ben dankbaar voor dat neurotische brein, want dit is echt een toppertje!

 

Het boek belooft patronen met die snel klaar zijn, maar even goed mooi en comfortabel. Veel beloftes lijkt me, maar ze zijn wel helemaal waar. Ik ging dit weekend weer op naaiweekend en maakte er 4 patronen uit. Elk stuk wast klaar in minder als 2uur, de meesten zelfs rond het uur. Als dat niet top is!

 

Ik begon met een keer iets voor mezelf in een lang gekoesterd tricot stofje van Lotte Martens. Ik maakte het topje met de rimpeltjes in maatje S. Past perfect voor mij en zit heerlijk!

 

De locatie waar we deze keer zaten was prachtig, je gaat er donderdag zeker nog meer van zien ;-). De lieve Evi maakte foto’s met dit geweldige resultaat. Merci shoe!

11 thoughts on “Een boek dat doet wat het belooft: Stof voor Durf het Zelvers 3

  1. Oh, toffe versie ook! Ik maakte er ook eentje en het is echt een leuk patroon he, zo gemakkelijk met top resultaat.

  2. Mooi! Mag ik vragen welke maat jij hebt? Ik heb het boek nl ook klaar liggen voor dat topje 😊

  3. echt een heel mooi stuk! Ik twijfelde ook om het boek te kopen maar de bomber zonder sluiting overtuigde me dus nu ligt het hier ook (gesigneerd, joepie) klaar om op naaiweekend te vertrekken

  4. Fwiet fwiet knap! Elk stuk dat vanonder uw machine rolt is gewoon prachtig. You were made to do this lieverd en hebt een uitmuntend gevoel om de juiste match tussen stof en patroon te vinden 👌❤️

Comments are closed.