Mix & Match: Tinny en Laure

Dat de Tinny mijn favoriete patroon is, dat is denk ik geen geheim. Na mijn Blogger Switch jurkje ontdekte ik bij de Laure nog een interessant kraagje, namelijk een fijn opstaand kraagje. Ook de kapmouwtjes van de Laure vind ik prachtig in al zijn eenvoud.

Het werd dus het lijfje van Tinny, met het kraagje en de mouwtjes van Laure. Uiteraard met een zwierig rokje, zolang het nog kan. Over een paar jaar (hopelijk nog zo lang) zal het gedaan zijn met de zwierjurkjes, dus ik profiteer ervan zolang het kan :-).

De prachtige stof is van Art Gallery en vond ik bij Gallery Fabrics. Ik had ze met een ander doel gekocht, maar bij het strijken vond ik dat ze beter voor deze jurk kon dienen.

 

Ik hoop echt dat ik dit soort jurken nog een tijdje kan blijven maken want ik hou er zo van!

10 thoughts on “Mix & Match: Tinny en Laure

  1. Supermooi! Ik hou enorm van je stijl, telkens weet je het juiste patroon met de juiste stof te combineren. Echt prachtig!

Comments are closed.