Een laatste zomer breisel

Ik was een dikke maand bezig met mijn laatste zomerbreisel. Het is ondertussen toch al een week of 3 af, maar ik wou het jullie nog graag tonen omdat ik Hanne er zo mooi mee vind.

Het is een patroontje uit “Boven de wolken 4″ van Julija’s shop. Ik koop de tijdschriften altijd digitaal op Ravelry, zo heb ik die altijd op mijn gsm staan en kan het overal gemakkelijk mee naar toe.

Het is een simpel patroontje, wat toch heel meisjesachtig is door de volant vanonder. Wij zijn fan!

Ik breide in zachte Pima katoen, heerlijk om te dragen en fijn om mee te breien! Het patroon voorziet een knoopje om het splitje te sluiten maar ik naaide er gewoon 2 lintjes omdat Hanne haar haartjes achter zo een knoopje blijven hangen met alle drama’s vandien.

2 thoughts on “Een laatste zomer breisel

  1. Mooi! Ik waagde net gisteren mijn allereerste breistapjes sinds de lagere school, ik weet bij wie ik moet zijn als ik vragen heb šŸ™‚

Comments are closed.