Blogger switch

Ik kreeg net als vorig jaar, een leuk berichtje van Evi om mee te doen aan Blogger Switch. Het concept konden jullie de afgelopen dagen al volgen bij mijn lieve collega’s en ik mag het rijtje afsluiten.

Toen mijn pakje in de bus viel, moest ik eens even fronsen. Dit was niet mijn ding, helemaal niet zelfs. Groen en oker zijn mijn kleuren niet en ook het motiefje spreekt me niet aan. Het stofje ligt TOTAAL niet in mijn comfort zone. Maar daar draait het bij Blogger Switch uiteindelijk om. Ik kreeg de stof van een geweldig straffe madam, met een eigen boek en al, namelijk Eef.

 

Dus kreeg het kind dat zelfs met een vuilniszak staat een jurk met deze stof. Hier bleef ik heel mooi in het centrum van mijn comfortzone. Ik maakte een jurk van Straight Grain, de Laure in de meest eenvoudige versie. Ik vind de lage taillelijn prachtig bij Hanne en ik moet toegeven dat de jurk haar staat. Eef wist me te vertellen dat de stof helemaal “in” is in het modebeeld van het najaar, dus combineerde ik alvast met laarsjes en kniekousjes. Het staat haar inderdaad tof zo! De kleurtjes flateren haar meer dan ik dacht.

De jurk in deze versie zat op 2 uurtjes in mekaar, knippen van stof inclusief. Ik naai ze bijna met mijn ogen dicht. De stof is er eentje van Michael Miller en na al de dunne zomerstofjes nog eens een verademing om mee te werken. Dat blijft gewoon zitten hoe het hoort, strijkt zich gelijk niks en valt hoe het hoort te vallen.


 

De jurk naaien was dus puur ontspanning voor mij, en wij hebben weer eens iets in de kast hangen dat er anders nooit gekomen zou zijn. Dus Eef, een dikke merci!

Jullie kunnen nog steeds meedoen met de GIVE – AWAY! Alle deelnemers schonken minstens 1m stof, dus er valt een pakket stof van meer dan 10m in totaal te winnen. De wedstrijd loopt via instagram. Ga naar mijn account en zoek de foto met de waslijn met stofjes. Volg daar alle stappen en veel succes!!!!

 

 

17 thoughts on “Blogger switch

  1. Wauw wauw wauw, dit jurkje is dus totààl WEL mijn ding! De stof is prachtig, en de combi met de laarsjes en het jeansvestje echt geweldig. love it!

    1. Volgens mij verkoopt ze die ook. Je kan haar altijd eens een bericht sturen. Ik dacht eigenlijk ook dat de stof van jou kwam.

  2. Deze stof zou ik zelf ook met zekerheid links laten liggen… maar dit jurkje vind ik echt supertof, zeker met jouw styling! Knap!!

  3. Wat een uitdaging en mooi resultaat 🙂 Heel knap gedaan, de dame straalt echt altijd! Superhard bedankt om mee te doen 😘

  4. Ik vind hem prachtig soms moet je inderdaad dingen aanzien voor je ze mooi gaat vinden, een geslaagde stap uit je confortzone als je het mij vraagt ! 😀

  5. Ooh ocharmkes ik had helemaal geen idee dat het zo niet je ding zou zijn! Maar ik wist wel dat je kon toveren! Een super stoer jurkje! Ruitjes en bloemen zijn weer helemaal terug…je hebt ze beide in één jurkje! Lieve Katrien! Je deed het geweldig x super mooi geworden!

  6. Die lage taille, dat jeansjasje, stoere botjes én natuurlijk een zalige print (vind ik toch :-)) maken er echt een prachtig beeld van! Ik ben fan!

  7. Ik snap dat je eerste gedachte niet zo positief was, omdat het niet echt (of echt niet) jouw stijl is, maar ik vind het knap dat je er toch zo’n pareltje uithaalde!

  8. Ha, inderdaad, dit kleedje valt qua print ineens op in jouw collectie :-), maar Hanne staat er heel mooi mee! Inclusief botje en jeans is het een perfect kloppend plaatje! Echt mooi! X

Comments are closed.