Onder de palmboom

Hoewel mijn meisjes dik 7 jaar in leeftijd verschillen, zijn het 2 handen op 1 buik. Meer dan ze zelf willen toegeven denk ik. Ze kunnen niet zonder mekaar en als eentje op stap is met vriendinnetjes is de andere een beetje de weg kwijt thuis. Ze houden pyamaparty’s in de vakantie, doen van schooltje en zorgen voor mekaar. Het is te zeggen, Julie zorgt voor Hanne. Ze is de perfecte grote zus die mij als mama onbewust veel uit handen neemt. De eerste foto laat exact zien wat ik hiermee bedoel. De kleine clown die constant achter haar zus loopt, de zus die altijd op haar past… .

De palmbomen van See You at Six kocht ik wat zonder doel. De ideale zomerstof, dus niet om tot de herfst in de kast te laten liggen. Ik kocht een metertje en dat was meer als genoeg voor 2 topjes voor mijn meisjes.

Hanne kreeg een topje dat ik maakte op basis van het gratis Sweet Summer Suit patroon (ook te krijgen bij See You at Six). Ik werkte af met de perfect bijpassende boordstof en vraag me af waarom niemand ooit eerder op dat geweldige idee kwam.

 

Julie kreeg de grootste maat van de Gloria top van Emma en Mona (ook een gratis patroon). Keigemakkelijk en snel, maar die linten. Ik deed braaf wat de handleiding zegt, maar vlot krijg ik die niet gekeerd hoor. Helemaal niet zelfs. Wie de toptip voor me heeft, krijgt eeuwige dankbaarheid!

 

Ik liet de meisjes wat spelen tijdens het maken van de foto’s. Want als ge vraagt om te poseren krijgt ge dit 🙂

Rest me nog wat foto spam, nu ik die twee nog eens samen op de foto heb :-).

5 thoughts on “Onder de palmboom

  1. Schoon zeg, nooit gedacht om 2 meiden met zo’n leeftijdsverschil zo cool te laten winnen 🙂
    En linten keren: aaaaaaaaargh!!

  2. superleuke stuks en die foto’s zijn leuk, je kledij staat er mooi op, je meisjes ook en dat op een natuurlijke manier

Comments are closed.