Hup, omhoog met die rok!

Ik hou van zomernaaisels. Ik weet dat stilletjes aan, de wintercollecties de winkels overnemen, maar ik wil er nog even niet aan denken. Hanne gaat vandaag naar een pretpark met Omie en ik maakte haar een gemakkelijk pakje om te gaan spelen.

 

Het Milla pakje (de zomereditie 2016 van La Maison Victor) is ideaal voor bezoekjes aan het pretpark op warme dagen. Het shortje onder het rokje zorgt hier uiteraard voor hilariteit. Stel u voor, zomaar ongestraft je rokje omhoog mogen heffen :-), dat is toch om de slappe lach te krijgen.

Het stofje koos Hanne zelf. Eentje van Eva Mouton. Ik vind de kwaliteit van deze stoffen heerlijk. Ze naaien fijn, blijven mooi in de was, zijn net stevig genoeg… . Echt grote fan dus!

 

Verder nog veel losse draadjes te zien, zie ik nu pas. Ze zijn ondertussen af geknipt hoor ;-)!

8 thoughts on “Hup, omhoog met die rok!

    1. Ik mocht de lintjes niet strakker binden, daar ligt eerder het probleem, met bijtekenen is dat niet opgelost. Eventueel de elastiek wat strakker doen wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.