Een heel zomerse jurk (en er valt iets te winnen!)

De dames van Atelier in’t Leerke openden een nieuwe winkel. Ik kende hun al door de samenwerking van Ann met StraightGrain, namelijk voor het Laure patroon.
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, kreeg ik een lapje stof toegestuurd maar geven ze ook een bon van 25 euro weg! Hoe je die kan winnen, lees je op het einde van dit bericht!

Ik kon niet echt kiezen uit al de zalig mooie stofjes, dus liet de dames zelf beslissen wat ze me wilden toesturen. Ik kreeg een okerkleurig katoentje van Dear Stella met witte vlekjes op. Heel subtiel, zoals ik dat graag heb, de dames hebben mijn blog goed bekeken ;-).


De inspiratie voor de jurk haalde ik op Instagram. Er is namelijk recent zo een patroon gelanceerd, maar ik kan uiteraard niet meer vinden wie dit deed (een Amerikaanse ontwerpster). In ieder geval is het niet lastig. Ik gebruikte als basis “Once upon a party” van Ienemiene. Stikte lusjes in de zijnaad en reeg er een lint door. Het is een heel snelle jurk, ik was het langste bezig met die linten te maken. Als je een voorgemaakt lint koopt ben je in minder als 2 uurtjes klaar, inclusief knippen.

Omdat de voorkant van de jurk wel wat saai uitviel, naaide ik er nog een sierlintje op, dat breekt het allemaal wat.Ik mag dus een cadeaubon van 25 euro weg geven. Je kan meedoen door onderstaande Rafflecopter in te vullen.

a Rafflecopter giveaway

Er zijn nog enkele topdames die iets tof maakten, als de blogtour afgelopen is, wordt de winnaar bekend gemaakt!

⤖ 26 juni: So Popo Sew ⬶
⤖ 3 juli: Bellevi Handmade ⬶
⤖ 10 juli: Kaatjenaaisels ⬶
⤖ 17 juli: Bel’Etoile ⬶

31 thoughts on “Een heel zomerse jurk (en er valt iets te winnen!)

  1. Zo mooi! Je dochter staat er prachtig mee, de mijne zou dit zeker ook zien zitten. Leve Pinterest!

  2. Supermooi! Zoals hierboven al een aantal mensen vermeldden: ook voor grote meisjes zou dit een prachtmodel zijn :-)!

  3. Knap gemaakt en het staat je dochtertje beeldig! Een ideaal jurkje voor zomerse dagen.

  4. Mooi!
    En petje af om al dat lint zelf te maken, toch een van mijn minder favoriete klusjes 😉

  5. Super mooi kleedje in een prachtig stofje 🙂 De blauwe versie werd hier al tot een Lua slaapzak omgevormd.

Comments are closed.