Sportdag

Hanne heeft sportdag morgen. Ik had het plan om ze met een gemakkelijk shortje te laten gaan, maar Frank zegt dat het morgen maar 15°C wordt dus moest ik het plan aanpassen.

Hanne heeft veel kleren, laat daar geen twijfel over bestaan. Hanne heeft GEEN sportkleren. Moeder heeft wel een kast vol stof en een computer vol patroontjes, dus werd eindelijk de Mini Hudson Pant van True Bias eens vanonder het stof gehaald.

Ik liet Hanne kiezen tussen de Kaketoes en de Panters van de nieuwste stofjes van Eva Mouton & Bambiblauw. Ik ben altijd zo tevreden over die kwaliteit van stof en de printjes zijn heerlijk! Ze koos voor stoere panters.

Het broekje in mekaar naaien stelt weinig voor, het zat om minder als een uurtje in mekaar. En het kind bewees dat er wel degelijk in gesport kan worden.


Ik vind deze outfit trouwens te tof om enkel te dragen als sportbroekje. Wat denken jullie?

9 thoughts on “Sportdag

  1. supertof! hier liggen ook vooral jurken in de kast 😉 maar af en toe wat sportiefs is ook wel handig… er is waarschijnlijk nog plaats in de kast van Hanne voor comfy – sporty!

  2. Super tof en zo herkenbaar. Sportkleding ligt hier ook niet in de kast hoor. Het broekje is inderdaad te mooi om enkel voor het sporten te gebruiken.

  3. Absoluut veel te leuk om enkel als sportkleding te dragen. Gewoon zo dragen, daar is geen enkel probleem mee!

  4. ik vind dat het Hanne geweldig staat. ik zou het zeker gewoon dragen. super combi met het hemdje!

Comments are closed.