Solange

De topper van de laaste LMV moet wel Solange zijn, een simpele jurk uit French Terry met een mooie pasvorm. Ik maakte mijn gewoonlijke maat 38, want ik pas zo goed als perfect in de maattabel van La Maison Victor voor die maat. Ik ben er tevreden over, alleen had het aan mijn schouders misschien wat smaller gemogen.


Ik kocht de stof die in het boekje gebruikt wordt bij het Stoffenhuis en kreeg ondertussen al veel complimentjes. Merci daarvoor!

De foto’s zijn van de hand van Whoohoo by Davina en Tinne van Naaisgerief. Ik ging namelijk naar een workshop fotografie en maakte van de gelegenheid gebruik om de jurk op beeld te laten zetten. Ik had nog veel toffe foto’s maar zoveel spectaculairs is er niet aan de jurk te tonen he.


10 thoughts on “Solange

  1. Merci voor de fotocredits. šŸ™‚ Door jouw geslaagde versie ga ik het boekje zeker nog es bekijken en misschien waag ik mij er nog wel aan eentje.

  2. Schoon in zijn eenvoud. Toen ik die jurk zag in LMV wilde ik ze ook direct šŸ˜Š Blij om te zien dat ze zo mooi uitdraait. Staat je goed!

Comments are closed.