Nena Jurk & Top blogtour: dag 6

Het is de laatste dag van de blogtour en we zagen al geweldige Nena’s maar vandaag zijn er toch wel een paar heel speciale bij. Kijken jullie nog 1 keertje met me mee?

 

Lesley testte de grootste maat voor haar tiener in het heerlijk kleurrijk stofje. Ga snel kijken bij Sew – Les!

 

Dit is echt een van mijn favoriete Nena’s. Laurence slaagt er altijd in om iets geweldig speciaal te maken van een patroon. Deze keer in een geweldig mooie stof! Ze maakte niet de klokrok van Nena maar een rimpelrok om de mooie boord in de verf te zetten. Ik ben ZO jaloers op deze jurk! Meer foto’s vind je bij P’titmonstres.

De lieve Sofie van 3 meisjes op het strand maakte een heerlijke zomerse Nena jurk in een zalig ananasstofje. Haar prachtige foto’s kunnen zo in een boekje, vind je niet? 

 

Riet naaide een heerlijke top. We besloten dat er een huwelijk in de maak is. Ze bracht namelijk ongeveer gelijktijdig het zalige shortjes patroon:” Skip the rope” uit! Ik maakte al 1 exemplaar voor de komende dagen en het is echt de moeite! Een geweldige pasvorm, leuke details en veel opties. Dus voor wie voor de volledige outfit wil gaan, moet zeker ook bij Leven met Liv gaan kijken.

Het is de laatste dag van de blogtour, dus ook de laastte dag dat je ALLE patronen in de shop kan aankopen met 10% korting. Gebruik hier de code HAPPYNENA voor!