Nena Jurk & Top blogtour: dag 3

Dag 3 van de blogtour en vandaag zijn er 3 toppers die hun Nena voor jullie willen showen!

Dat Lies wilde testen verbaasde me een beetje, zo hoogzwanger zijn en alles. Een Nena top werd geknipt, maar kleine Céleste besliste dat er niet meer genaaid zou worden. Het verbaasde me nog meer, toen ze me een bericht stuurde dat ze toch mee ging doen aan de blogtour en dat ook nog helemaal klaar speelde met een baby’tje en 2 kleine kindjes in huis. Topvrouw, die Lies :-)! Ze maakte een Nena Top voor Axelle en ziet eens hoe groot die geworden is! Ze showt haar top als een echt model bij Liesellove.

Als volgende nog al zo een madam met een kleine baby in huis. Ze was net bevallen dit jaar op naaiweekend en ik heb haar aanwezigheid echt gemist. Haar lieve meid poseert prachtig in haar Nena jurk in een geweldig retro stofje! Ga zeker kijken voor meer bij DoDitIit.

Geen blogtour zonder de geweldige Lily en Woody! Sylvia heeft zo een heerlijke, gekende eigen stijl waar ik elke keer weer met veel bewondering naar kijk.  Ze werkte af met een geweldige elastiek in plaats van een tunneltje met elastiek. Ze maakte een zalig zacht topje in Double Gauze, hoewel dit niet de gemakkelijkste stof is om te verwerken in een Nena. Enkele tips om deze stof te verwerken:
– Strijk naadband op de armsgaten om de vorm goed te behouden.
– Doe hetzelfde voor de halslijn
– Pas het topje en stik eventueel de zijnaden met iets meer naadwaarde.

Bel’EtoileMamadammekeMe Toezie
Made by MazellaBelleviWoohoo!

Tot en met 22 mei 2017 krijg je 10% korting op alle patronen in de shop met de code HAPPYNENA.

Je kan het patroon HIER vinden.

One thought on “Nena Jurk & Top blogtour: dag 3

Comments are closed.