Nena Jurk & Top: Blogtour dag 2

Woehoe, vandaag mag ik jullie weer 3 geweldige Nena’s showen!
Ik begin graag met die van Majella. Ze is een heel grondige tester en ik heb altijd heel veel aan haar feedback! Dus wie er nog eentje zou zoeken ;-). Ze maakte een leuke Nena voor haar actieve dochter. Die bewijst dat de top erg geschikt is om allerlei kunstjes in te doen! Ga snel kijken bij MadebyMazella.
Nummer twee is een lieverd die ik ook leerde kennen op ons naaiweekend. Davina was mijn buurvrouw aan de linkerkant en testte ook al Tulip en Vienna voor mij. Ze doet dat altijd zo goed en is ook nog eens een krak in het nalezen van instructies. Ze maakte een heerlijke Nena jurk voor haar dochtertje. Neem een kijkje bij Woohoo!
De laatste is zeker niet de minste. Evi van Bellevi is een echte topmadam en ik vermoed dat de kast van Mayke nog voller zit als die van Hanne. Ze maakte een heerlijke versie van de jurk in een ouder Filou stofje. Perfecte match lijkt me!

Je kan het patroon HIER kopen! Tot het einde van de blogtour krijg je 10% korting op ALLE patronen in de shop met de code HAPPYNENA!

Bel’EtoileMamadammekeMe Toezie

 

Made by MazellaBelleviWoohoo!

One thought on “Nena Jurk & Top: Blogtour dag 2

Comments are closed.