Nena Jurk en Top blogtour: dag 4 en 5

Vandaag show ik jullie nog enkele prachtige Nena’s die ik vandaag en dit weekend zag verschijnen!

 

Als eerste showt Inspinration zowel een top als een jurk! Miranda heeft 4 kinderen en heeft dagelijks wel een blogpost klaar staan. Ik ben er zeker van dat haar dagen meer uren tellen als die van mij!


Een leven met 4 helden, ik kan het mij niet voorstellen. Ik heb ruim genoeg aan die twee van mij! Maar deze dame doet dat geweldig een maakte een Nena top en een jurk! Ga zeker eens kijken voor een dubbele dosis schattigheid!


De geweldig lieve Els, maakte toch nog tijd om voor haar dochter Lotte een jurk te maken. Ik ben zelf helemaal gek van het stofje, echt zo mooi! Ze werkte de armsgaten af met paspel in plaats van biais. De werkwijze is hetzelfde en het geeft een heel mooi effect! Ga kijken voor meer bij  Lola – With Love .


Ik moet ze niet echt voorstellen he, mijn lieve naaivriendin Marie – Paule! Ze maakte een Nena topje met een geweldig plissé rokje! Ik vind het echt prachtig! Meer uitleg, ook over het rokje, vind je bij SoPoposew!

 

Sofie is nieuw in mijn groepje testers. Ze maakte zichzelf wereldberoemd in naailand met de Lena Dress en testte mijn allerkleinste maatje. Voor nog meer schattigheid, ga snel kijken bij Wensjewat!