Nena Jurk en Top blogtour: dag 1

Bij een nieuw patroon hoort uiteraard nog veel extra inspiratie en daarvoor kon ik weer beroep doen op een bende geweldige blogsters.
Ik ben heel blij dat ik mag beginnen met de lieve Bel’Etoile. Op naaiweekend klikte het al bijzonder goed, maar sinds we samen Vienna uitbrachten is ze ook een van mijn belangrijkste klankborden geworden. Ze voerde met plezier een pre – test uit van een Nena jurk, maar maakte ook nog een prachtig topje in een heerlijk, geweldig mooi Liberty stofje. We bestelden dat trouwens samen bij Cousette en mijn lapje ligt hier nog te wachten op een leuk project.

Ellen is nieuw in mijn test – en bloggersgroep. Hoewel ik haar virtueel al langer ken. Ze is namelijk ook vroedvrouw en dan kruisen uw paden al eens sneller. Ze maakte 2 prachtige Nena jurken. Eentje in een gewoon katoentje, maar ook een in het geweldig hippe tetradoek met wat bling bling. Louise showt ze als volleerd model bij Mamadammeke!

Metoezie, die moet ik jullie ook niet meer introduceren denk ik. Nathalie is een even grote jurkjesverslaafde als ik en testte ook een Nena Jurk in een prachtig katoentje!

 

Bel’EtoileMamadammekeMetoezie
Made by
Mazella
BelleviWoohoo by Davina
Liesellove
Lily en WoodyDoDitIt
InspinrationWensjeSoPopow SewMijn leven met 4 heldenLola With Love
Leven met Liv3 meisjes op het strandSew Les
Je kan het patroon HIER kopen. Tot het einde van de blogtour krijg je 10% korting op alle patronen met de code HAPPYNENA.

One thought on “Nena Jurk en Top blogtour: dag 1

Comments are closed.