Sweater weather

Ik naai veel en minstens 1/4 van dat alles haalt de blog niet. Meestal omdat ik er niet veel over kan vertellen, of het zoveelste rimpelrokje misschien ook niet zo interessant is. Op Instagram laat ik dat over het algemeen wel zien. Ik naaide deze week 2 sweaters voor Hanne en was ook niet zo echt van plan om ze te bloggen. Maar vandaag gingen we een namiddagje shoppen en kreeg ik van verschillende winkeljuffen en een modebewuste papa te horen wat een toffe outfit Hanne aan had. Dus besloot ik om er toch wat foto’tjes van te maken.

Zoals ik dus al zei, er valt niet veel over te vertellen. Het patroon van de sweater is de “Mitch Sweater” uit La Maison Victor en de stof is de geweldige French Terry van About Blue Fabrics (Bambiblauw). Ik kocht ze bij Stof op Zolder.


Het rokje is een simpele rechthoek die ik aan de bovenkant 3cm omstreek en vastgestikt heb om een tunnel te maken. Daar heb ik een elastiek in gedaan. Ik naaide er ook wel voering in omdat het stofje doorzichtig is. Het is er eentje van Maan, en ik kocht het ooit bij MonDepot.
Hanne koos voor de eerste keer in haar prille leven niet voor zomerse ballerina’s maar voor geweldig mooie sneakers met poesjes. Ik moet zeggen dat deze stijl me wel bevalt :-). Ik kocht ze bij Raaf en Vos.

7 thoughts on “Sweater weather

Comments are closed.