Vienna Blogtour – Dag 2

Hiep hoi, vandaag mag ik jullie 3 geweldige dames voorstellen die onze Vienna getest hebben!

De eerste is Sofie van Momfie. Zij is ook een SewNaaizvriendin, namelijk die schuin tegen over mij zat :-). Ze heeft een allerschattigste tweeling en daar zit een meisje bij. Ze heeft de gave om van een patroontje iets geweldig “vintage” te maken en zo ziet deze Vienna er weer helemaal anders uit! Ze koos voor de stolpplooi en een iets zwaarder stofje. Dat is ideaal voor de versie met de plooi!

De tweede moet ik nog aan weinig mensen voorstellen: Blanche is een van mijn favoriete blogsters en ik was dan ook heel blij dat ze weer voor ons wou testen. Ze heeft een zeer herkenbare stijl die ik nu ook weer bij haar Vienna terug vind. Ze koos voor het rokje met rimpels en gerimpelde kapmouwtjes, maar ook voor het V – rugje dat ik hier graag ook eens in de kijker wil zetten, wegens zeer schattig.


De laatste die ik wil voorstellen is Majella van MadebyMazella. De keren dat we samen in een testersgroepje zaten voor andere designers, viel met telkens op wat voor een grondige tester zij is. Daarom wou ik haar heel graag laten testen voor ons. Ze doet het altijd met veel overgave en maakt dan ook nog eens prachtige dingen!

U kon het gisteren al zien op facebook, Instagram en bij Isabel. We geven stofjes en patroontjes weg!

Om kans te maken op het Vienna patroon én dit prachtige stofje van Mondepot hoef je enkel het volgende te doen:
*Volg Mondepot via Bloglovin’
*Laat een reactie na onder dit bericht
Deelnemen kan tot zondag 26 maart.
De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 27 maart.
Check trouwens zeker ook de facebookpagina’s én Instagramaccounts van Bel’Etoile en Kaatjenaaisels, ook daar valt er telkens een mooie prijs in de wacht te slepen.

15 thoughts on “Vienna Blogtour – Dag 2

  1. Straf dat er nog steeds vernieuwende jurkjespatronen gemaakt worden, dit is opnieuw een toppertje! Ik waag alleszins graag mijn kans!

  2. Dit patroon zou ik graag maken voor mijn twee dochters. Ik ben vooral verliefd op de mouwen en rug.

  3. Wat een mooi patroon! Ik heb even een naaidipje gehad, niet omdat ik niet meer wou naaien, maar omdat ik er te weinig tijd voor maak. Want ik besef steeds meer hoe hard ik het mis.
    Dit patroontje is top, mijn 5-jarige meid (die trouwens deze week haar verjaardag vierde) zou hier super mee staan. Het zou me een enorme boost geven om deze te mogen naaien.
    Dus wat wil ik graag deze winnen, dan zou ik ook mijn naaiblog terug wat meer kunnen spijzen.

Comments are closed.