Mira Dress blogtour

Ik vulde de testersaanvraag voor Elegance and Elephants in maar kreeg eerst geen reactie. Blij was ik dan ook, toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik wilde mee doen met de blogtour voor de Mira Dress.


Ik ging in mijn kast op zoek naar een stofje en kwam deze tegen, lang geleden gekocht bij MonDepot. Ik had niet genoeg voor een jurk, dus maakte ik er een topje van.
Ik ben grote fan van de rimpeltjes in het voorpand! En Hanne is er super schattig mee! Er zijn meerdere opties om mee te spelen en de halslijn is geweldig. Ook van de pasvorm ben ik erg tevreden. Ik maakte voor de eerste keer een 6jaar bij een patroon, het kind groeit veel te hard.

Wil jij ook een Mira naaien? Dan heb ik goed nieuws want momenteel krijg je 10% korting bij aankoop van dit patroon met code MIRATOUR, geldig tot 27 maart 2017.

5 thoughts on “Mira Dress blogtour

Comments are closed.