Glitter Januu

Ik zag op IG een foto van deze stof voorbij komen. Ze komt (weeral) van Cousette. Na veel getwijfel bestelde ik ze (met nog ne hoop andere uiteraard). Ik bestelde ze deze keer met een doel, namelijk een Januu van StraightGrain maken. Ik vind dit persoonlijk haar mooiste jurkjes patroon. Het was vorig jaar een veel gedragen jurk en dat gaat het dit jaar weer zijn.

Door dat de stof vrij dik is, valt de rok prachtig bol. Ik streek de plooien er ook niet helemaal in, zo valt hij nog boller.


Er zitten prachtige glittertjes in de stof. Het is echt een van de mooiste die ik al zag!


Dit wordt weer een zomertopper!

21 thoughts on “Glitter Januu

  1. Geweldig mooi!
    Elke keer opnieuw weet je het juiste patroon met de juiste stof te combineren! Doe zo voort! Een zaligheid om naar te kijken.

  2. Een prachtig jurkje en zo’n mooie kleuren. Het rokje staat heel mooi.
    Het patroontje ligt hier ook nog, Nadat ik jouw jurkje heb gezien, zal ik er ook eens werk van maken.

Comments are closed.