Baby gerief

Ik naai niet meer zoveel op bestelling. Ik heb ontdekt dat ik dat niet zo graag doe, het is me teveel druk… . Maar als me iets leuk gevraagd wordt, dan maak ik daar graag een uitzondering op. Ik mocht deze keer een popje maken met een bijpassend babyjurkje.

Ik koos voor het elfje uit “Feest in het knutselbos” en naaide er een jurkje in maatje 74 bij. Ik tekende het patroontje zelf, maar je kan hier ook perfect het Grace jurkje van Emma en Mona voor gebruiken.

In het boek staat ook een patroontje voor een tasje. Ik flockte er een bloemetje op en de naam van de lieve meid.


Lieve Annelien, welkom op de wereld!

11 thoughts on “Baby gerief

  1. Oooh! Smelt!!! En dan te denken dat ik dan boek hier thuis ook heb liggen, totaal onaangeroerd! Ge brengt me op ideeƫn! XXX

Comments are closed.