Ik ging op naaiweekend en bracht mee: een leuke goodiebag (ook voor jullie!)

Vorig weekend ging ik weer op naaiweekend met mijn lieve vriendinnen van SewNaaiz. Ik was nogal opgejaagd toen ik vertrok en kwam helemaal zen terug! Ruim 48u naaien,breien eten, cava’tjes drinken en een beetje slapen, meer moet dat niet zijn om mij helemaal tot rust te brengen. Ik maakte best veel: 4 jurken, 2 rokjes, 1 topje en ik breide mijn bloesje af (dat konden jullie hier al bewonderen en je kan daar nog steeds wol winnen!), allemaal voor Hanne. Ik deed dat heel bewust, geen moeilijke dingen en jurken maken is het liefste dat ik doe! Vandaag krijgen jullie outfit 2 te zien en lees zeker tot onder (of scroll nu alvast 😉 ) want er valt nog iets super leuks te winnen!
Ik had nog een prachtige bloemetjes Liberty liggen, die ik wat te druk vond voor een jurk. Ik maakte er een rokje van samen met een bijpassend bloesje van een half metertje zachte tricot die ik ooit bij het Stoffenhuis kocht.


Deze outfit werd onmiddellijk tot favoriet gebombardeerd tot Hanne. Ze is helemaal zot van het stofje van het rokje en geef ze eens ongelijk! Het kind heeft gewone goede smaak :-).

Het bloesje in basis de Mille Dress van MixitMakeIt, maar ik verlengde het lijfje tot een bloesje en naaide er gerimpelde kapmouwtjes aan.


De lieve Marie-Paule nam weer de hele organisatie op zich en zorgde voor een heerlijke goodiebag. Deze lieve dames/winkels zorgden voor kortingsbonnen, stofjes, knoopjes, lintmetertjes,… .Dank je wel allemaal!

FramaloStoffengallerijCompagnie MBrindille & TwigItch2stichMy childhood TreasuresStitchCas & NinaNominettePetite CoutureHet StoffenhuisAteljee PveritasStoffenmieFlow MagazineLanalottaMind the WhaleStoff.beKaatjesnaaiselsJuffertje UilFeeëriekeDen DepotModecouponMon DepotGallery FabricsFairy TailorsViolette field threadsOliver+SElegance & ElephantsBlank Slate PatternsMade It PatternsSofilantjesSomething NaaisPindanutjesSoft CactusKiwi FabricsMisses NeedleRosie & MeTillie & The ButtonsMalieke & Co en tot slot Babarum

Aangezien ze allemaal zo genereus waren, hadden we een tas over en die geven we nu weg! De inhoud is vergelijkbaar met die van op de foto, maar de stofjes zijn anders! Een verrassing dus!

Je kan mee doen door onderstaande rafflecopter in te vullen! Over 8 dagen wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes allemaal!
a Rafflecopter giveaway

8 thoughts on “Ik ging op naaiweekend en bracht mee: een leuke goodiebag (ook voor jullie!)

  1. Dat vind ik nu tof , zie.
    Zo een hele lijst blogjes om in te gaan grasduinen. Ik heb me wel afgevraagd of je geen foutje gemaakt hebt bij Beletoile, want ik kwam op een Finse blog terecht en ik volg wel al een bel-etoile die ik wel versta 😉

  2. Ik was blij dat ik jouw creaties weer van heel dichtbij mocht bewonderen 🙂 Zo’n rustige naaister dat jij bent, da’s bewonderenswaardig!

Comments are closed.