Blogtour: Frederique

Compagnie M heeft een nieuw jurkjes patroon uit: de Frederique Dress. En het is weer een pareltje!

Een wikkeljurk deze keer, met veel opties! Uiteraard :-). Je kan kiezen voor prinsessennaden, kraagjes, lange of korte mouwen, manchetten, een striklint of knoopjes, verschillende zakjes, een omkeerbare versie… . Veel teveel om op te noemen.

Ik koos voor een versie met een gewoon lijfje met striklinten, zakjes, korte mouwen en manchetten in een heel fleurig bloemenstofje. Flashyer dan mijn gewoonlijke stofkeuze, maar mijn poppemie komt hier zeker mee weg. In de lente wordt ze heel snel bruin en dan gaat dit nog mooier zijn.

Voor de maat kan je afgaan op de Louisa jurk. Ik maakte voor Hanne een 4 jaar, maar verlengd naar de 5 jaar. Zoals de maattabel me ook voorschrijft.


We gingen op fotoshoot bij de Maas op een prachtige woensdagmiddag. Het was 17°C en we genoten van een eerste lentezonnetje.
Dat doe ik nog het liefst. Foto’s maken als het weer gewoon goed is. Ik moest deze amper bewerken, en aangezien ik daar niks van kan is dat dus maar goed ook.


De Frederique Dress kan je kopen in de shop van Compagnie M.

14 thoughts on “Blogtour: Frederique

  1. Wauw, gewoonweg prachtig! Wat een pareltje alweer voor jouw meisje. Een zaligheid om je blog te volgen!

  2. Normaal gezien heb ik een “maandaghumeur”, maar door dit te zien word ik instant happy! Ik was al verliefd op het stofje en nu nog meer. Prachtig!

Comments are closed.