Marjolein

Dat ik dus aan het breien geslaan ben, dat vertelde ik al. Met dit truitje begon ik in het begin van de herfst maar het bleef wat liggen. Het is Marjolein uit Jules en Julie 3.
Het achterpand was al een tijd af en een deel van het voorpand ook. Ik ben nog aan het wachten op mijn wol voor de Fiona Cardigan dus ik breide deze trui nu dan ook af (ik heb de naalden nummer 7 ook nodig voor het vest).

Ik besloot toen ook om er een gouden V in te breien om hem wat te pimpen. Ik deed dat op de manier van de MIA trui uit de vorige La Maison Victor. Ik ben daar niet helemaal tevreden over, van kortbij oogt het wat rommelig.

Ik breide wederom maatje 4 jaar met een lengte 6j. De trui valt vrij “oversized” maar past wel mooi aan de schouders. Ik ben er wel fan van!

Na een pasbeurt bleek dat Hanne haar hoofd met geen enkel getrek door de opening ging. Ik maakt de raglan terug een beetje open en zette er een knoopje met lusje aan.

Ik breide de trui in Alpaca super light van Lang Yarns. Ik kocht die bij de plaatselijke wolwinkel.

9 thoughts on “Marjolein

Comments are closed.