Hanne werd 5

Het kind was dus jarig en werd 5. In november wel te verstaan. Ik naaide uiteraard ook een verjaardagsjurk, maar kon nog geen foto’s maken. U had ze dus nog tegoed.

 

Ik maakt de Freya jurk uit La Maison Victor nov/dec 2016. Een patroontje dat blijkbaar zo goed als een kopie is van eentje van Dior. Ik dook de kast in en vond daar nog een heel feestelijk stofje. Ik kocht dat ooit bij Mon Depot, zonder plan maar omdat ik niet kon weerstaan. Ideaal voor deze jurk!
Ze is wat dikker en glanst heel mooi, maar niet overdreven. Toch valt ze mooi soepel.

Ik vond het niet wel niet zo makkelijk om de hoekjes mooi gestikt te krijgen in deze stof. 

Ze heeft ze nog niet zoveel gedragen, dus ik hoop dat ze in de lente nog past. Dat gaat keischoon zijn als daar het zonneke op schijnt 🙂

7 thoughts on “Hanne werd 5

    1. Een kleintje. Het is een rolgordijn van Ikea ;-). Maar wel tof in de winter om iet of wat deftigere foto’s te maken…

Comments are closed.