Breien voor een baby

Er werd alweer een lieve collega mama vorige week. Toch wel een collega met een speciaal plaatsje in mijn hart. Als bij ons iemand nieuw begint, krijgt zij een meter toegewezen om haar wat wegwijs te maken in het ziekenhuis en op de dienst. Ik werd vervangmeter van Lindsay toen haar originele meter naar het buitenland verhuisde.breien-voor-een-babyEr werd alweer een lieve collega mama vorige week. Toch wel een collega met een speciaal plaatsje in mijn hart. Als bij ons iemand nieuw begint, krijgt zij een meter toegewezen om haar wat wegwijs te maken in het ziekenhuis en op de dienst. Ik werd vervangmeter van Lindsay toen haar originele meter naar het buitenland verhuisde.

Lou werd geboren en ook al wisten wij het geslacht niet op voorhand, begon ik een dikke 2 maanden geleden toch aan een blauw jasje te breien. Mijn voorgevoel liet me deze keer gelukkig niet in de steek wat betreft geslacht.

 

Ik maakte het Charlotte jasje uit het eerste “Jules en Julie” breiboek van Julija’s Shop. Ik gebruikte hier het garen “Drops Air” voor dat ik kocht bij Wolplein.

 

dsc_0671

Om er een setje van te maken, naaide ik er nog een Oliver pants bij (een gratis patroon hier te downloaden).dsc_0673Ik heb de smaak van het breien toch weer te pakken en ben bezig aan een trui voor mezelf! Heerlijk onder een dekentje in de winter :-).

 

8 thoughts on “Breien voor een baby

Comments are closed.