Blogtour: The Loverall’s

Toen ik de eerste foto’s van de Loverall’s zag op facebookpagina van Petit a Petit + Family was ik er helemaal gek van. Er werd iets later een testersoproep gelanceerd en ik mocht meedoen! Ik werd geselecteerd om eentje te maken voor Julie. Toch altijd een delicate zaak, maar ik ging er helemaal voor.
dsc_0641

Dit is de allereerste versie van het patroon en die zit al vrij goed. De finale versie staat echt mooi op punt! Het is een slim – fit salopet patroontje met veel opties. Het heeft een iets andere “fit” dan de klassieke salopet. Je kan kiezen om met een rits met gulp te werken, of een valse gulp. De broek is best wat werk, maar het helemaal waard!

dsc_0644

De planning was om voor Hanne ook nog eentje te maken voor de blogtour, maar dat lukte helaas niet! Maar die gaat er zeker nog aankomen!dsc_0648

 

dsc_0656 dsc_0658

Julie is niet onverdeeld enthousiast en dat is jammer, maar de broek verhuisde ondertussen naar een wel heel enthousiast vriendinnetje!
Ga zeker eens kijken op de blog!
Je kan het patroon exclusief vinden bij Upcraft en je krijgt 25% korting tot en met vandaag!

You can find the pdf pattern exclusively over at Upcraft and it’s currently 25% off until Thursday.

 

10 thoughts on “Blogtour: The Loverall’s

  1. Mijn ervaring leert me dat de riempjes vaak afvallen als ze bvb neerzitten. Salopetjes komen hier dan ook niet vaak in huis, al vind ik hem wél su-per-mooi!

Comments are closed.