Bloggers for life: Een Aster trui op maat

Vorig jaar kwam Annelies met een geweldig initiatief om Music for Life te steunen: Bloggers for life. We konden een heel mooi bedrag schenken en dat willen we graag dit jaar opnieuw doen.

Dit jaar willen we graag VZW Altijd Vrouw steunen. Het is een vereniging die vrouwen met kanker steunt en hulp biedt. 

Tijdens een chemobehandeling is alles steriel en koel, het medische aspect lijkt altijd het belangrijkste. Vrouwelijkheid wordt hierbij aan de kant geschoven. De VZW geeft vrouwen de kans tijdens hun behandeling bijvoorbeeld van een extra verwenmomentje te genieten door een massage, make-up-tips,… Er is een ruim aanbod van partners dat samenwerkt met de VZW, waaronder stylisten, schoonheidsspecialisten, haarinstituten, kappers, lingeriezaken, voedingsdeskundigen,… Allemaal zaken die je helpen je vrouwelijkheid toch terug te vinden, die ervoor zorgen dat je je weer even ‘normaal voelt’ in die zee van infusen, naalden en chemische troep in je lichaam.

 

Je leest er alles over bij Annelies. Ik wil jullie graag tonen wat ik voor jullie in petto heb! Ik maakte deze Aster trui al 3 keer voor mezelf en ik wil hem nu ook graag voor iemand van jullie maken!  Als je een lotje koopt (meer info op het einde van dit bericht) en je wint de trui, dan maak ik hem voor jou op maat (van maat 34 tem maat 46).

dsc_0705

In principe is de trui met 3 kwart mouwen maar zoals je kan zien verlengde ik ze voor de winter. Jij mag kiezen wat je doet!

dsc_0695
dsc_0707

 

De stof die ik gebruikte voor mijn trui vond ik niet meer. Maar ik vond wel dezelfde in een andere kleurencombinatie. Het is een zacht breisel met pailletjes erdoor. Echt heel mooi en een beetje feestelijk zelfs. Ik kocht ze bij het Stoffenhuis.

big_foto_4542_1

Maar goed, hoe koopt u nu dat lotje? Lees goed de info die hier onder staat en ook even de kleine lettertjes op het einde van het bericht!

 1. Een lotje kost 2 euro. Wil je meerdere lotjes kopen en je kansen vergroten? Dan stort je een veelvoud van 2.
 2.  Je vult dit formulier in (door op de link te klikken)
 3. Je doet de overschrijving op BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als jezelf wenst
 4. Je vermeld bij de overschrijving volgende gegevens: 2 – jouw naam – jouw voornaam – het aantal lotjes

Enkel deelnames waar EN de overschrijving EN het formulier in orde zijn kunnen meedoen!

Ik ben uiteraard niet de enige die iets maakte, er zijn deze week alweer heel veel geweldige dingen te winnen:
collageweek1

1 Petrol & Mint • 2 Kaatjenaaisels • 3 Liesellove • 4 Sisko by Mieke • 5 Leven met Liv • 6 a naais ID • 7 Jo Chapeau
8 Lucky Mie • 9
Piepow • 10 Made by Mazella

Bon chance en alvast heel erg bedankt om mee te doen!

*De kleine lettertjes:

 • Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
 • Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen – eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
 • Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
 • Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven is dat 2 – jouw naam – jouw voornaam – aantal lotjes voor de andere stukken op de blogs van mijn collega’s.)
 • Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
 • De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
 • Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
 • Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.
 • De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpaginabekend gemaakt.

6 thoughts on “Bloggers for life: Een Aster trui op maat

 1. Whoe… volgens mij wordt dat veilingsmaaksel zo mogelijk nog mooier dan jouw exemplaar. Fijn je erbij te hebben!

Comments are closed.