Tinny #2516

Ik meen dat natuurlijk niet he, 2516 Tinny’s maakte ik nog niet, maar toch al heel veel. En nu bracht die lieve StraightGrain het patroon uit op papier! Lief als ze is, kan je het patroon upgraden naar papier voor maar 7,5 euro als je de digitale versie al kocht. En toevallig zagen we mekaar op de keigezellige ruildate voor Kids on Tour.

dsc_0287

 

Veel uitleg heb ik niet, het is een snelle Tinny. Met aangeknipte mouwtjes en een cirkelrok. Wel volledig gevoerd omdat het misschien wel ooit fris wordt. En het kraagje met de moeilijke naam :-).

dsc_0252
De prachtige stof komt van de Stoffenkamer. Ik zag ze op IG en klikte heel snel in mijn mandje :-). Het bleek er wederom eentje van Art Gallery.
tinny

tinnyoed

11 thoughts on “Tinny #2516

  1. Heel mooi! Ik ging afgelopen zaterdag eindelijk ook overstag voor het Tinny-patroon toen ik het bij de Stoffenmadam zag liggen 🙂

  2. Inderdaad een prachtig stofje! En voor de eerste keer ben ik fan van het kraagje. Mag ik je wel vragen hoe je de volledige voering deed? Is het rokgedeelte ook een cirkelrok?

  3. Oh! Leuke versie. Het stofje is ook een van m’n favorieten. Ik klikte nog niet want ik heb een koopstop. Benieuwd hoe lang ik die zal volhouden ?

Comments are closed.