Kids on tour: dag 3

We zijn al weer aan dag 3 beland en ik ben nog steeds aan het terug kijken naar de geweldige creaties die ik al zag passeren!
Vandaag mag ik jullie weer 2 lieve dames voorstellen.

Mieke is een heel lieve madam, die ik leerde kennen op een naaiweekend vorig jaar. Mieke is een dame, die zelf nooit zal toegeven, dat ze eigenlijk echt wel goed kan naaien. We wilden haar wat uit haar comfortzone halen, om haar en heel veel andere mensen te laten zien, wat ze allemaal kan! Mieke mocht voor een meisje aan de slag. Benieuwd? Ga snel kijken bij LuckyMie!

mieke

Toen ik pas naaide, was de Vinktas helemaal hip. Helemaal niet bekend met naaitermen had ik ook maar geen idee over wat het dan wel ging.
Het is een begrip geworden, die tas. Maar de dame erachter ken ik niet zo goed. Ik was dan ook heel blij dat ik haar eens “in’t echt” mocht ontmoeten tijdens de ruildate. Ik scrolde wat door de blog en ze maakt echt prachtige dingen! Ik was erg onder de indruk van wat ze maakte voor Kids on tour. Zijn jullie ook benieuwd? Ga dan kijken bij Vink!

linde