Kids on tour 2016: Dag 1

Yes, wij zijn weer gestart met Kids on Tour 2016! We hadden vorig jaar al geweldige deelnemers, maar ook dit jaar zijn we keitrots op iedereen die mee wilde doen! We beginnen de eerste dag dan ook wel met enkele grote blogsters.

Heel heel blij, waren Mieke en ik, toen deze dame zomaar “JA” zei op onze vraag om mee te doen. De tricotfiles of de “hoe maak ik een Apple hemd sew – a – long zeggen nieuwere lezers misschien niet zoveel, maar als ik Cisse, Theo, Jacob of Lars zeg, dat weet iedereen natuurlijk over welke zonenmoeder ik het heb. Sharon geeft de standaard aan als het gaat om jongenspatronen en er zijn er maar heel weinig die haar weten te evenaren. Ga snel kijken op de Zonen09 blog om te zien wie de eer had om van haar iets te krijgen!

zonen-09

Wat me naadloos brengt bij de tweede dame die meedeed. Nog een nieuweling in blogland, maar ze maakte een mega – entree. Ik volgde haar al even op instagram en ben geweldig blij dat ze een blog startte. Haar talent ontging ook Sharon niet en ze werd zopas ingelijfd als officiële Zonen09 patroonhackster! Benieuwd voor wie Marleen haar talent helemaal in de strijd gooide? Ga kijken op de MyBlou blog!

marleen

Dat we er dit jaar een paspelpoes bij wilde, dat stond vast. We lieten de dames zelf kiezen, maar ook zij kwamen er niet uit. Ze doen dus beide mee. Ik volg hun ook al sinds het begin van mijn stapjes in naailand. Paspelpoes Joke maakt de zaligste dingen voor haar 3 heel knappe kinderen. Ze had een beetje stress, maar dat bleek echt waar nergens voor nodig! Ga snel kijken bij de paspelpoezen voor wie zij mocht naaien!

picmonkey-collage-joke

 

30/9 – Lucky Mie | Vink