Tulip Blogtour: Gastblog van Elki

Bij het “selecteren” van onze testers, probeerden we een diverse groep bij mekaar te krijgen. Alle maten moesten uiteraard aan bod komen, maar we wilden ook graag weten of dames met weinig ervaring, het patroon tot een goed einde konden brengen.

Elki, die nog nooit een jurk naaide, ging de uitdaging aan.  En met wat voor resultaat! Er is duidelijk talent bij deze dame!
Ze maakte de jurkjesversie in maatje 92 in een heerlijk paneelstofje. Paneeltjes lenen zich ideaal voor de Tulip, omdat de zoom relatief “recht” loopt. In de loop van de blogtour zit er nog zo een schoontje bij (nieuwsgierigen konden die al op facebook bewonderen 😉 ).

Tulip Elki 1

Tulip Elki 3
Tulip Elki 2
Tulip Elki 5
Lieve Elki, dank je wel voor jou test! Je feedback was zeer waardevol voor ons! En beginnende naaisters, we maakten echt een uitgebreide handleiding, dus ook voor jullie is de Tulip geschikt om te maken! En zit je even vast? Dan mag je ons altijd om hulp vragen!

Eva stelt je vandaag nog 3 andere testers met 3 heel andere Tulips. Ga zeker een kijkje nemen!
13900585_1171855109542296_51474752_n

4 thoughts on “Tulip Blogtour: Gastblog van Elki

  1. Prachtig modelletje..
    K,heb het patroontje gisteren besteld en ontvangen om het te maken voor ons princesje van een kleindochtertje van bijna 5 jaar…..
    Bedankt…

Comments are closed.