Tulip blogtour – dag 4

We zijn al over de helft met de blogtour, maar dat betekent niet dat er niet veel moois meer te zien is! Ook vandaag zijn er weer 3 supermooie Tulips te bewonderen!

Als eerste wil ik jullie graag de Tulip van Hanne showen. Hanne is een goede vriendin van Eva. Een beginnende naaister,die enkel al een rokje voor zichzelf naaide. Ze worstelde zich speciaal voor ons door de handleiding en naaide een allereerste topje, met knoopjes en alles! En zie eens hoe mooi ze dat deed! Hanne is vandaag te gast bij Eva.

Hanne

De tweede dame mag wel de übertester der testers genoemd worden en ik ben dan ook heel blij dat zij haar kritische blik op het patroon met ons wou delen. Toch een beetje met een bang hart, wachtte ik haar testversie af, want werkelijk niets ontgaat haar. Maar ze was mild voor ons en maakte dan ook nog eens een prachtige Tulip in een van mijn lievelingsstoffen: Hirondelles van Atelier Brunette. Heel classy deze tulip en weer helemaal anders dan al de rest! Lieve mevrouw Khadetjes, dank je wel! Voor meer foto’s en haar bevindingen over ons patroon: ga snel hier kijken!

Khadetjes

Als laatste mag Suze van Marie – Paule haar Tulip showen. Marie – Paule staat bekend om haar “vintage” stijl en trekt dat ook weer door in deze Tulip. De knoopjes geven het jurkje net die retro look. Ik leerde Marie – Paule kennen op naaiweekend en mocht daar haar geweldige naaiskills bewonderen. Het is dan ook nog eens een lieve dame met een aangeboren talent om naaiweekends te organiseren :-)! Ik ben heel blij dat we in februari opnieuw gaan! Om meer foto’s te zien, ga snel kijken op de blog van SoPopoSew!

Marie Paule

Morgen is het de laatste dag van de testers – blogtour, maar niet van de minste!

13900585_1171855109542296_51474752_n

3 thoughts on “Tulip blogtour – dag 4

  1. Het was érg fijn om mee te mogen testen… wat zeg ik, naaien, veel testen kwam daar niet bij te kijken. ! Veel hartjes voor dat prachtige patroon van jullie!

Comments are closed.