Tulip Blogtour – dag 2

Dag 2 van onze blogtour en ik zinder nog na van de mooie en lieve berichten na de lancering en de berichtjes van gisteren!
Ik mag wel zeggen dat we een super testersteam hadden, en dus kan ik jullie vandaag weer 3 toppers voorstellen.

Als eerste wil ik jullie Els voorstellen. Ze blogt nog niet zo lang, maar naait wel al een hele tijd. Ik ken Els enkel uit het virtuele leven, maar wel al een hele tijd. Mooie kleertjes voor onze meisjes zijn al van de geboorte een passie van ons beide. We leerden mekaar dan ook kennen op de talrijke 2de hands groepjes op facebook. Ik verkocht al eens iets aan haar, en zij aan mij. Toen ik begon met naaien minderde dat natuurlijk wel wat. Ik naaide ook al eens enkele kleedjes voor Lotte en gaf zo de naaimicrobe door aan mama Els! En ik ben blij dat ik dat deed, want ze maakt werkelijk prachtige dingen, met net als ik een voorliefde voor jurkjes. Els haar dochter, Lotte, is van dezelfde leeftijd als Hanne en draagt dan ook een maatje 110. Ze gebruikte het prachtige paneeltje “korenbloem” uit de eerste collectie van Bambiblauw (maar nu terug te koop). Voor alle details, ga snel kijken bij Lola withlove!

DSC05338
Ook de tweede dame in het rijtje is niet van de minste. Miranda van Inspiniration volgde ik al een tijd, maar tijdens ons naaiweekend mocht ik haar grote naaitempo ook eens in het echt bewonderen. Ze combineert een groot gezin, met een “serieuze” job en test meer patronen dan dat ik kleedjes naai! Een topdame dus en ik ben heel blij dat ze mee wilde doen.
Miranda maakte een feestelijke Tulip in een prachtig stofje van Michael Miller. Haar smalle dochter draagt een verlengde maat 122. Kijk en geniet op haar blog!

13923260_10153555589561371_6204903076703380392_o
De laatste dame, die moet ik niemand in blogland nog voorstellen. Mevrouw MinnieMie en haar gevolg hebben al vele harten veroverd. Niet in het minste omdat ze zo een lieve madam is. Haar vragen als testers was voor zowel mij, als voor Eva een evidentie. Eloise is een prachtig modelletje en we vroegen dan ook heel lief of ze het zagen zitten om mee te doen met onze fotoshoot. Annick reed maar liefst 2u15′ om tot het verre limburg te geraken. En Eloise die volbracht haar taak met grote show!
Over smaak valt te twisten, maar dat Annick goede smaak heeft, daar valt niet over te discussiëren. Ze maakte een prachtige Tulip jurk, in maatje 110, in een stofje van Nani Iro. De double gauze is echt perfect voor de Tulip en geeft direct een heel andere look! Voor meer leuks, ga kijken bij MinnieMie

13909119_10154426479860536_8799188562941530026_o
We gaan nog heel de week door met de blogtour. Jullie kijken morgen toch weer mee bij Eva?

3 thoughts on “Tulip Blogtour – dag 2

  1. Prachtige foto’s met een leuk kleedje.wat is de borstwijdte van maat 140.mijn dochtertje is al zeven.

  2. Hélemaal juist wat je allemaal schrijft en wat ben ik ontzettend blij dat ik door jou de naaikriebels te pakken heb gekregen! Ik zou niet weten wat doen zonder mijn naaimachine 😉 Dank u voor de mooie woorden en dat ik mocht meedoen met de testronde. Ik vond het FANTASISCH!!! 😀

Comments are closed.