Nu te koop: De Tulip jurk & top

Ik ben een gelukkig mens vandaag. Het patroon van de Tulip jurk en top staat te koop in de shop!

1DSC_0417

Wat kan je verwachten als je het patroon koopt?

 • Het patroon is te koop in de maten 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134 en 140 en is  INCLUSIEF naadwaarde
 • Info over fournituren, stoffen en stofhoeveelheden
 • Een PDF patroon dat je kan uitprinten op A4 papier
 • De mogelijkheid om enkel de maat te printen die je nodig hebt
 • Een printtabel met de bladzijden die je nodig hebt per maat
 • Een zeer uitgebreide handleiding met meer dan 60 foto’s die je stap voor stap door het maakproces loodsen
 • Korte instructies voor wie de jurk al eerder maakte
 • Een maattabel en een tabel met afgewerkte maten van de jurk, om zo tot een goede pasvorm voor je meisje te komen

  PicMonkey Collage
  v.l.n.r: Loes – 7jaar – M128, Liv – 8 jaar – M134, Babette – 1 jaar – M80, Eloise – 4jaar – M110 , Hanne – 4,5jaar – M110

Het patroon is getekend om mooi aan te sluiten onder de oksel en dan wijd uit te lopen naar de heupen toe. De taille van het meisje waarvoor je de jurk/top naait is dus niet echt van belang.Het zou een evidentie moeten zijn, maar ik ga het toch nog eens melden: meet zeker het meisje voor wie je de jurk/top maakt goed na. Elk kindje is anders en moeilijk in standaard maten te zetten. We merkten zelf bijvoorbeeld dat Liv, die 8 jaar is, van borstomtrek een 9 jaar nodig heeft.

Wij gebruikten hier voile van Cloud9 (bij Aster en Emma) en stoffen van Lotte Martens

 

Tulip Galerij 5
In de shop kan je betalen via PayPal (en dus ook met creditcard) of overschrijving. Als je kiest voor PayPal kan je het onmiddellijk downloaden. Indien je voor betaling met een overschrijving betaald, dan krijg je het patroon toegestuurd van zodra het geld op onze rekening staat.

En om de lancering te vieren krijgen jullie 10% korting tot en met 14 augustus met de kortingscode HAPPYTULIP .

kortingscode1

Vanaf morgen begint ook onze blogtour. In de blogtour zetten elke dag 3 van onze testers hun versie van de Tulip in de kijker! Heel verschillende Tulips allemaal, dus je gaat er zeker wat inspiratie uit kunnen halen.

13900585_1171855109542296_51474752_n

 

En er is nog meer nieuws! Er zijn reeds 2 workshops gepland om samen met mij een Tulip jurk of top te maken! De workshops zullen doorgaan op 9 september en 1 oktober, telkens van 10 – 16u in het Stoffenhuis. Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven vind je op de website van het Stoffenhuis. In de loop van de week zet ik ook nog eens alles op een rijtje op mijn facebookpagina.

 

100-DSC_0771

Als afsluiter wil ik, zoals dat hoort, enkele mensen heel erg bedanken:

Als eerste natuurlijk mijn lieve gezin. Om mij te steunen wanneer ik weer eens aan het stressen was, om nooit te klagen dat ze hun kleren in de wasmand moesten zoeken in plaats van in de kast, om lief samen te spelen als ik weer eens uren achter de laptop zat en om mee enthousiast te zijn als ik dat was. Jullie zijn super!

De allerliefste Straight Grain An, want een patroon maken is 1 ding, maar het verkocht krijgen in een kluwen van BTW regeltjes is nog iets anders. Een platform vinden om het te verkopen is ook niet zo gemakkelijk. En ze heeft het me allemaal zomaar verteld, alles wat zij zelf moest uitzoeken. Dan had ze niet moeten doen, maar ze deed het toch… . Zo heel veel bedankt!

Mijn schoonbroer Bavo, om me te helpen met de blog te verhuizen van Blogger naar WordPress en te zien dat het hier allemaal deftig draait :-).

Al onze fantastische testers: Isabelle, Marie – Paule, Griet, Hanne, Aukje, Annick, Laurence, Lies,  Davina, Marleen, Sylvia, Sarah, Annelies, Miranda, Els, Elki en Brit voor hun opbouwende kritiek.

En uiteraard de lieve Eva, zonder wie ik waarschijnlijk halverwege er de brui aan gegeven had… . Ik had dit avontuur met niemand anders willen doen!

En nu gedaan met dit emotionele gedoe en geef ik graag onze patroonbaby aan jullie, maak er iets moois van!

 

 

5 thoughts on “Nu te koop: De Tulip jurk & top

 1. Dikke proficiat Katrien!
  Ik kan me niet voorstellen hoeveel werk er is ingekropen, jullie hebben dat fantastisch gedaan!
  Liefs, Isabel

 2. Wat hoop ik dat jullie patroon massaal aangekocht wordt!!! Ik zal het alleszins aan iedereen aanprijzen, want eigenlijk is het toch echt een niet te missen patroon! Fantastisch gedaan!

 3. Veel succes met de verkoop, Katrien! Jullie verdienen nu even te kunnen relaxen en genieten! Een dikke dankjewel dat ik mee mocht testen en ik doe mijn best om mijn enthousiasme over het patroon door te geven! 🙂

Comments are closed.